Robert Turcescu și-a cunoscut soția pe Facebook. Ce a spus despre relația cu Oana Sârbu

Robert Turcescu, 47 de ani, este jurnalist, a cochetat și cu politica, a candidat la Primăria Capitalei, a fost și deputat în Parlamentul României, a dezvăluit că a fost și locotenent-colonel sub acoperire.

Un bărbat discret în ceea ce privește viața personală, a avut diverse relații amoroase în trecut, fiind căsătorit cu a doua soție în acest moment, Oana Nuțu, cu care are și o fetiță, după un prim mariaj, cu Corina Ilie, cu care are de asemenea o fată.

De la Oana la Oana

De notorietate a fost relația amoroasă cu cântăreața Oana Sârbu, 10 ani, a mai format un cuplu cu Andreea Marin și Daciana Sârbu.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, Robert Turcescu nu a dialogat doar despre politică, dar și despre femeile din viața sa. Pe actuala sa soție, Oana Nuțu, designer vestimentar, cu 14 ani mai tânără decât el, a cunoscut-o conversându-se pe Facebook, legându-și destinul cu ea după relația de un deceniu cu Oana Sârbu.

Robert Turcescu a relatat cum a ajuns să înfiripe o legătură cu actuala soție, căruia i-a făcut o adevărată declarație de dragoste publică. Era plecat într-o deplasare externă, în Peru, a publicat câteva fotografii dintr-o piață, iar viitoarea soție a postat un comentariu. Ulterior, întrebată fiind ce dorește să-i aducă din America de Sud, Oana a cerut o ciocolată, Robert Turcescu i-a scris, în postare, că s-ar putea să-i aducă un inel!

”Am tânjit în a avea un prieten în soția mea”

”Dacă o merit?! Realmente, este un cadou în viața mea. Ca jurnalist, ca martor al clipei, cum spune maestrul Cristoiu, vezi multe drame, te ia groaza… Sunt cel mai norocos bărbat dintre toți pe care-i cunosc eu. Relația mea cu soția mea este dincolo de cuvinte: ne iubim. Se simte în felul în care trăim fiecare zi, în felul în care ne facem planurile de viitor sau ne creștem copilul. Am tânjit mult timp de a avea un prieten în soția ta, dincolo de iubită.

Sunt foarte, foarte norocos. Era o călătorie în care aveam mult de mers, s-au legat discuțiile, nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică. M-am uitat la profilul ei pe Facebook: „Wow, ce femeie frumoasă, iar eu ce urât sunt!”. Tot conversându-ne, mi-am zis: „Doamne, vreau să mă întorc cât mai repede acasă ca să o cunosc”. Simți când acea persoană este ceea ce aștepți în viață, așa s-a întâmplat cu Oana mea”, a declarat Robert Turcescu.

”Oana Sârbu? Sunt capitole ce trebuie lăsate în uitare”

Întrebat vizavi de relația cu Oana Sârbu, cu care nu a ajuns la altar, în ciuda celor zece ani petrecuți alături, Robert Turcescu a parat: ”Este un capitol din viața mea pe care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau multe detalii.

Și din respect pentru Oana Sârbu. Sunt capitole ce trebuie lăsate acolo unde sunt, în uitare, în amintire, e mai bine așa. Ca să-ți răspund: nu cred că ne-am pus problema! Este un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa”.

Citește și

Viorica Dăncilă: ”Am făcut greșeli de exprimare, dar n-am fost marioneta lui”. Pe cine acuză de trădare