Robert Turcescu: ”De câțiva ani studiez pianul. Și fac o ciorbă de fasole extraordinară”

Robert Turcescu, 47 de ani, a fost invitatul unei ediții recente a ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, vorbind despre el, despre cariere, despre Servicii și media, dar și despre viața personală.

Din 2014 este căsătorit cu Oana Nuțu, designer vestimentar, după ce a mai avut un mariaj, după ce a mai fost implicat în câteva relații celebre, cu Oana Sârbu, Andreea Marin și Daciana Sârbu. Denise Rifai l-a chestionat pe Robert Turcescu dacă le-a cucerit pe femei cu aptitudinile sale din bucătărie.

”Femeile se dau în vânt după bărbații care le duc la Paris, nu care gătesc”

”Ipostaza de macho gătind nu cred că e una apreciată de femei. Bărbați la cratiță ți se pare o idee extraordinar de sexy?! Să știi că sunt foarte priceput ca bucătar. Am învățat multe rețete. Fac o ciorbă de fasole extraordinară. Îmi place să gătesc bine, apreciez bucătăria mediteraneeană, nu cea românească.

Nu știu dacă sunt bucătar bun, gătesc doar atunci când am chef. Nu gătesc să mă dau mare, deși îmi plac aprecierile. Repet, femeile nu cred că se dau în vânt după bărbații care gătesc, ci de cei care le duc la Paris!”, a explicat Robert Turcescu, care și-a cunoscut soția pe Facebook.

”Mi-ar plăcea să revin pe scenă”

Cel mai măgulitor compliment? ”Când mi s-a spus: „Ești un bărbat deștept”. Să te lauzi cu performanțele sexuale mi se pare degradant. Am fost un bărbat crescut de mai multe femei: bunica, mama și sora mea cea mare”, a comentat piteșteanul.

Robert Turcescu a cochetat și cu muzica, nu doar cu o carieră politică. În 1995, a fondat o trupă rock, apoi a avut o colaborare cu ”Taxi”, pentru melodia ”Am bile”, iar în 2010 a concurat la Eurovision, locul 4 la faza națională, cu trupa ”Casa Presei”.

”Îmi place să cânt, dar n-am ”cântat” pe nimeni niciodată. De câțiva ani, de unul singur, învăț pianul! Muzica e ceva care mă desparte, uneori ore întregi, de toată zgura zilelor pe care le trăim. N-o să renunț niciodată la a face muzică, mi-ar plăcea oricând să revin pe scenă. Sunt altfel de trăiri.

Teoretic, nu m-ar opri nimic, dar mai trebuie să ai mai multă grijă de copilul mic, mai multă grijă de grădina mare, de alte grădini pe care nu le mai pot întreține părinții. Îmi place orice fel de muzică, dacă e cântată bine, de la rock, jazz, muzică simfonică și lăutărească”, a mărturisit jurnalistul.

Citește și

Ministrul Sportului, Eduard Novak, nu vede nimic în neregulă în scandalul imnului: ”E despre lipsa de respect”