Robert Niță după Survivor: ”Foame”

Fostul fotbalist și campion cu Rapid București, Robert Niță, a fost nevoit să părăsească Survivor România și echipa ”Faimoșilor” din cauza problemelor medicale.

Fostul atacant a povestit că nu va uita niciodată experiența pe care a trăit-o la ediția din acest an a Survivor România.

Robert Niță a plătit cu prezența în concurs faptul că a suferit probleme medicale ce nu i-au mai permis să intre pe trasee.

La începutul lunii, a fost eliminat din competiție, după ce a fost propus spre eliminare de către coechipierii săi.

”Și frumos, și dezamăgire”

“Cu siguranță, este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. În același timp, una dintre marile mele dezamăgiri, pentru că m-am accidentat și am rezistat doar 3 săptămâni din cauza asta.

Este ceva unic în viață, îți testezi limitele. Trebuie să dormi pe jos, nu ai prosop. Trebuie să îți speli hainele în apa de mare, rămâne sare pe ele”, a povestit fostul sportiv la Pro X.

A slăbit 10 kilograme!

Robert Niță a dezvăluit că în 21 de zile a slăbit 10 kilograme! După ce a fost eliminat, a început să mănânce mult mai mult decât de obicei pentru a-și reveni, ca să-și refacă organismul.

“Este o luptă cu foametea, cu mintea, pentru că nu ai telefon, nu știi cât este ceasul. Până mi-au găsit bilet de avion, am stat la un hotel unde am mâncat de dimineață până seara.

Se uitau ăia la mine și se închinau”, a mai spus fostul concurent de la Survivor.

“Cel mai dificil moment a fost jocul de forță, la care m-am accidentat sau la care m-a ajutat să mă accidentez Nedelcu, fotbalistul din tribul rival, dar așa este la joc, nu este nicio problemă. E competiție.

Era foarte motivat, îl bătusem în primele două jocuri. Vina mea a fost că în momentul în care am văzut că a dărâmat totemul și a câștigat, m-am relaxat”, a mai declarat Niță la Pro X.

Citește și

Iohannis, după discuția cu Biden: ”Trebuie”