Robert Negoiță, un ”nu” hotărât pentru Marcel Ciolacu. Ce planuri are

Vechiul și noul primar al sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că nu este dispus să accept invitația pe care Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a făcut-o încă de ieri. Nu se întoarce în rândul social-democraților! Mai mult, a declarat că nici nu se pune problema.

”Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot şi celor care m-au votat. Oferte de la PSD am mai avut. Am o relaţie de prietenie cu Ciolacu, dar nu se pune problema să revin în PSD”, a declarat Robert Negoiţă la Digi24. El a obținut un nou mandat cu 43,72 la sută din voturile alegătorilor. Câştigătorul cursei electorale de la Primăria Sectorului 3 a mai spus că nu există o majoritate la Consiliul Local, dar zilele următoare va avea discuţii pentru a forma o majoritate.

”Putem fac o majoritate cu orice alt partid, nu neapărat cu PSD. Nu e nimic compromiţător în a face o majoritate”, a mai declarat Robert Negoiţă. El nu a fost mirat de eșecul Gabrielei Firea în confruntarea cu Nicușor Dan. ”Mă aşteptam la acest rezultat. Alegerile le-a pierdut primarul în funcţie”, a comentat Negoiță.

Citește și

Florentin Pandele, furios: ”Plicușor Ban, o pușcărie de om!”. De ce-i acuză pe Dragnea, Ponta și Negoiță

No Comments Yet

Comments are closed