Robert Negoiță despre criza gunoaielor din Sectorul 1: ”Am sunat-o, mi-am oferit sprijinul”

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, afirmă că în urmă cu aproximativ două luni a încercat să o contacteze telefonic pe Clotilde Armand, pentru a oferi sprijinul Primăriei Sectorului 3 în criza privind gestionarea deşeurilor.

Doar că edilul de la Sectorul 1 nu ar fi răspuns la telefon. ”Noi de la sectorul 3 ne exprimăm disponibilitatea de a sprijini sectorul 1 să scape de gunoiul de pe stradă. Avem capacitatea să o facem”, a afirmat Robert Negoiţă, informează News.ro.

Negoiță, care este în funcție din 2012, a explicat că primăria pe care o conduce a renunţat de peste doi ani şi jumătate la contractele cu firme de salubritate, curăţenia fiind asigurată de către angajaţii administraţiei locale.

”Doamna primar nu m-a sunat, pot să vă spun că eu am sunat-o pe doamna primar, doamna Armand, pentru că am vrut să-mi ofer sprijinul. Deci chiar am vrut să o ajutăm, să-i trimit gunoierii din sectorul 3 să ridice gunoiul din sectorul 1. Acum vreo două luni de zile am sunat-o, când erau probleme grave şi când au venit colegii de la salubritate: ”Hai, trimitem câteva maşini, câteva gunoiere să ţinem situaţia sub control”.

Nu mi-a răspuns la telefon, dar dacă se uită la emisiunea asta, noi de la sectorul 3 ne exprimăm disponibilitatea de a sprijini sectorul 1 să scape de gunoiul de pe stradă. Avem capacitatea să o facem”, a afirmat Robert Negoiţă sâmbătă, la Digi 24.

Robert Negoiţă a menţionat că taxa de gunoi în sectorul pe care îl conduce este zero. Conform acestuia, în anul 2020 bugetul total pentru salubritate la sectorul 3 a fost de sub o sută de milioane de lei.

Citește și

Dumitru Prunariu, românul care a fost în cosmos: ”Te îndrăgostești de ceea ce vezi”