Război intern la FCSB! La vară, urmează concedieri

Pandemia de coronavirus a pus lacăt, momentan, pe fotbalul intern. Liga 1 este blocată pe termen nelimitat, iar patronii au trecut deja la măsuri de austeritate în privința salariilor, mai ales că nu se știe exact când se va relua întrecerea sportivă. Campionatul are șanse minime să revină la viață de la jumătatea lunii mai, în condițiile în care e tot mai clar că pregătirile nu vor reîncepe de pe 16 aprilie.

Unul dintre primii care a trecut la tăierea salarială este Gigi Becali. Patronul FCSB a decis să înjumătățească salariile fotbaliștilor săi, unii au acceptat, alții nu, detalii ce a născut controverse majore în tabăra vicecampionilor. Principala contracandidată a CFR-ului în drumul spre al treilea titlu de campioană la rând este în plin război intern, în acest moment! Tot mai multe surse apropiate grupării susțin că majoritatea jucătorilor s-au întors împotriva căpitanului Florin Tănase, care a fost printre primii ce-au decis să-și înjumătățească remunerația lunară. Decarul FCSB avea 15.000 de euro pe lună, prin noul acord, până în octombrie 2020, va avea jumătate. Tănase ar fi fost acuzat de trădare de către colegi, cel puțin așa au scris jurnaliștii de la GSP.RO!

Gigi Becali a avut în urmă cu puțină vreme o reacție la DigiSport:

”Inițial, am vrut pe 10 luni, dar am decis doar pe jumătate de an. Am discutat cu o parte dintre jucători, așa că a rămas doar pe 6 luni. Sunt vreo 5-6 care au acceptat, Tănase, Coman, Vână, Popescu, Crețu… Îi las și pe ceilalți să se gândească. Bine, aș putea să-i bag și în șomaj tehnic, dar n-o să fac asta cu toți. Iar cine nu va accepta la jumătate, o să reduc mai mult. Cine nu e caracter, îi iau 60 la sută! Eu fac după lege, și fotbaliștii sunt cetățeni, se supun legilor”.

Oricum, patronul vrea să facă o curățenie masivă la vară, iar acum face trierile.

Citește și

Reactia lui Florin Tanase dupa scandalul de la FCSB: “Am înțeles”