Rivaldinho s-a hotărât ce va face după ce-și pune ghetele în cui: ”Am ceva experiență”

Rivaldinho este la a doua experiență în România după un sezon petrecut la Dinamo. El a fost forțat să plece din Ștefan cel Mare de către Vasile Miriuță după ce suferise o pubalgie. S-a antrenat singur prin zăpadă în timp ce dinamoviștii au plecat în Cipru și ulterior a avut o experiență în Bulgaria, la Levski.

Dacă la Dinamo s-a remarcat prin golul înscris în stilul tatălui său, Rivaldo, cu Athletic Bilbao, la Viitorul îi merge cu adevărat bine brazilianului, proaspăt revenit după accidentare. Fotbalistul are 4 goluri înscrise în acest sezon, vorbește româna cursiv și spune că se gândește serios să se facă antrenor când își va pune ghetele în cui. Atacantul are doar 24 de ani și îl are ca model pe Gheorghe Hagi.

hotel iceberg balcic-->

”Dacă voi fi antrenor, cred că am deja ceva experiență alături de Mister, aproape un an. Rămâne în creierul meu tot ce zice, învăț multe de la el. Dacă în viitor voi fi antrenor, cred că voi avea ceva de la Mister”, a declarat Rivadinho, care va reveni astăzi în partida Viitorul-Sepsi, care se va disputa astăzi, la Ovidiu, de la 20:30.

hotel pam beach olimp-->

Citește și:

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer: ”Lui nu poți să-i spui ce să facă”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed