--> -->

Rival al ”câinilor” vrea promovare ”braț la braț cu Dinamo”

Lupta pentru promovare este palpitantă în Liga 2, iar marți seară, de la ora 19:00, se joacă un duel al marilor orgolii, CSA Steaua – Dinamo.

Culoar pentru Dinamo

Poli Iași continuă să fie pe locul 1, deși n-a mai câștigat din prima etapă a play-off-ului, iar marțea viitoarea revine în Capitală, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, pentru confruntarea cu Dinamo.

Oțelul a învins, scor 1-0, Buzăul lui Adrian Mihalcea, după o uriașă colosală a portarului Stoian, dar nici trupa lui Dorinel Munteanu nu convinge.

Managerul lui Poli Iași, Cornel Șfaițer, este încrezător în șansele pe care gruparea cu cel mai mare buget din eșalonul secund. Apoi, nu-și ascunde vechile simpatii dinamoviste.

Putea fi dinamovist cu acte

„Mai sunt destule puncte puse în joc, ați văzut Dinamo care a venit cu mare viteză din spate și a făcut-o chiar bine, a venit și Oțelul Galați, eu consider că până când nu vom fi matematic promovați..eu, personal, mă gândesc foarte serios la acest lucru, să nu ne declarăm promovați, mai sunt multe puncte puse în joc!

Eu am declarat, în toamnă, că mi-aș dori o revenire a Politehnicii Iași, braț la braț cu Dinamo! Eu nu ascund faptul că au fost perioade, toți iubitorii din fotbal cunosc, oamenii din fenomenul fotbalistic știu, nu m-am ascuns niciodată că sunt un dinamovist de mic copil, dar tot timpul în duelurile cu Dinamo am tratat jocul foarte serios.

A fost o perioadă în care am avut discuții cu Ionuț Negoiță, în două perioade am cochetat, am avut discuții în care eram aproape să vin în București, dar mi-a fost foarte dificil, distanța, business-ul pe care îl conduc. N-a fost să fie, într-un cuvânt.

M-a durut retrogradarea lui Dinamo din sezonul trecut, ca orice dinamovist, a fost o perioadă când nu credeam vreodată că pe Dinamo o s-o văd în Liga 2”, a spus Cornel Șfaițer, pentru ProSport.

A fost membru DDB

„Eu am făcut parte din DDB. Știți foarte bine perioada aia când Dinamo a trăit din suporteri, am avut și eu card. Important e că Dinamo se regăsește în acest moment. A avut în spate un public și niște suporteri minunați și iată că Dinamo are viață și acum, cu noii investitori…

Sincer, cred că am mai declarat-o, când a revenit Cosmin Contra la Dinamo, îmi aduc aminte acea conferință de presă la Săftica, eu, personal, am declarat-o, nu mi-a inspirat încredere de la prima conferință de presă acei investitori.

Acum, din cele relatate de dumneavoastră, am văzut niște persoane cu dorință, să se implice financiar și pe partea de administrativ”, a continuat Șfaițer.

Citește și

Ce meserie a avut Celentano din Las Fierbinți înainte să ajungă celebru: munca hazlie din Coreea