--> -->

Rici Grigore: ”Statut de pierzători la Dinamo”

Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu pregătesc temporar echipa, iar lotul este format din 20 de jucători.

Majoritatea sunt de la echipa a doua, în condițiile în care jucătorii importanți și-au reziliat contractele cu “roș-albii”.

În direct la Digi Sport, fundașul central Ricardo Grigore (23 de ani) a anunțat că vrea să-și rezilieze contractul cu Dinamo.

”Clar se putea evita retrogradarea, poate dacă rămânea Stoican”

Ricardo Grigore a jucat mai puține meciuri în sezonul 2021-2022 și l-a „înțepat” pe Dusan Uhrin, după ce antrenorul l-a obligat să joace pe postul de mijlocaș central ofensiv.

„Trebuie să acceptăm statutul de pierzători la Dinamo și să mergem la alte echipe și să demonstrăm că a fost doar o întâmplare. Pentru noi, jucătorii, a fost ceva șocant să retrogradăm în Liga 2. Nici acum nu pot să realizez!

Clar se putea evita retrogradarea! Au fost foarte multe greșeli, și colegii mei au declarat. Poate că dacă rămânea Flavius Stoican ne salvam, dar nu aveam o certitudine. E adevărat, era o atmosferă diferită față de cum a fost cu Dusan.

”M-a pus să joc mijlocaș central ofensiv, cum a văzut asta la mine?!”

În sezonul trecut, eram un grup omogen și ne-am salvat eroic de la retrogradare. Acum se schimba echipa la fiecare etapă, nu se găsea un prim “11”. Unul juca fundaș dreapta, apoi fundaș stânga. Eu nu jucam nici la antrenamente.

Uhrin e singurul antrenor care m-a pus să joc mijlocaș central ofensiv. Nu știu cum a văzut asta la mine. Am dat și un gol foarte frumos. Bine că n-am continuat, că poate ieșeam golgheter (n.r. – râde). Atacant am jucat doar la juniori. Cum să pot juca număr 8 sau număr 10? Eu cred că jucam din cauza regulii U21, mă băga să acopăr acest post.

În barajul cu „U”, cred că am fost prea siguri pe noi. În retur, am fost concentrați să scoatem maximum. Dar nu ne-am așteptat la acest eșec”, a spus Ricardo Grigore, care a reușit o pasă de gol în 22 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2021-2022.

Citește și

George Simion și-a prezentat mireasa: ”Minim doi”