Rici Grigore poate să fie mulțumit că a plecat Mircea Rednic: ce soartă îi pregătise „Puriul”

Mircea Rednic și-a încheiat al 5-lea mandat în Ștefan cel Mare, echipa este pe penultimul loc în clasament, iar pe 5 ianuarie începe pregătirile pentru a se salva de la retrogradare, primul meci al lui 2022 fiind programat pe 21 ianuarie în Trivale, cu FC Argeș.

Criticat și de fani

”Puriul” făcuse o listă impresionantă cu jucătorii de care să scape în această pauză competițională.

Printre numele deja cunoscute, precum Filip, Matei, Iliev și alți fotbaliști străini, plus câțiva români care să fie împrumutați, un nume surprinzător la prima vedere își făcuse loc.

Este vorba de Ricardo Grigore, crescut în Ștefan cel Mare, care a participat cu selecționata de tineret la Campionatul European. Fotbalistul de 22 de ani a adunat 19 meciuri în actuala ediție pentru roș-albi și a fost criticat în mai multe momente de către staff-ul tehnic, dar și de către suporteri.

Lista neagră

„S-a certat (n.red Rednic) cu toți jucătorii, iar Iliev a plecat fiindcă nu mai rezista psihic. Plamen a acuzat că tocmai antrenorul i-a spus să iasă pe centrări, pentru ca apoi să-i reproșeze public detaliul. Plus scandalurile cu Sorescu, Torje, Matei, Filip și ceilalți.

Pe Rici Grigore l-a făcut praf, a zis că n-are nevoie de el, să plece liber. Dar Dinamo în insolvență nu poate renunța liber la oricine, fiindcă administratorul poate fi acuzat de fărădelegi și-și riscă libertatea. Pe Sorescu nici măcar nu l-a trimis la echipa a doua, a zis să se ducă acasă. Totuși, Deian este un activ vandabil, ce facem, îi scădem prețul după cheremul oricui?!

La un moment dat, Rednic a arătat că-și dă cu stângul în dreptul și nu mai credea absolut nimeni că poate s-o scoată la capăt cu Dinamo”, au explicat oficialii din Ștefan cel Mare pentru GSP.

Citește și

Tribunalul București a fixat termenul pentru procesul în care este acuzat Raed Arafat: ”Prețuri și prejuducii”