--> -->

Rici Grigore, blocat și el la Dinamo: joi la Săftica

Dinamo încearcă să-și încropească un lot cu care să înceapă campionatul în liga secundă începând din 6 august.

Până să aibă un antrenor, ce-ar urma să fie pus de viitorul administrator special, roș-albii au rezolvat câteva mutări! Da, de fapt, s-a confirmat faptul că Răzvan Zăvăleanu nu-i lasă să plece liberi pe Steliano Filip și Ricardo Grigore.

Steliano, de miercuri

Vă anunțam despre Steliano că de miercuri este la antrenamentele lui Gică Mihai, chit că nu-i convine deloc! Fundașul dreapta voia să plece liber în această vară, în Ungaria, fiind dispus să renunțe la cele trei salarii restante, în total peste 21.000 de euro.

Dar jucătorul de bandă stânga, care nu vrea să renunțe la salariul de 7.000 de euro pe lună dacă va fi să continue la Dinamo, nu este singurul caz ”rezolvat”.

Un alt fotbalist într-o situație ingrată este Ricardo Grigore, 23 de ani, pe care, de asemenea, Dinamo nu are de gând să-l piardă gratis.

Nu-l lasă să plece liber sub nicio formă

Fundașul vrea să părăsească echipa, doar că Răzvan Zăvăleanu nu este de acord, sunt negocieri, însă clubul nu vrea să-l lase pe Rici să plece fără niciun ban. Chiar dacă jucătorul a transmis ferm că el nu mai dorește să continue.

Mai sunt tratative în aceste zile. Acesta ar urma să revină de joi la antrenamente.

Citește și

Salariul lui David Popovici în România: mai mic decât al vedetelor de la FC Dinamo și CSM București