Rici Grigore: ”Acesta e adevărul”

Ieri, a apărut o informație în presa de sport în care se preciza că trei dintre jucătorii lui Dinamo, Ricardo Grigore, Ionuț Șerban și Florin Bejan, au depus memorii prin care cereau banii restanți. Mai mult, Rici, crescut în Ștefan cel Mare, care nu a jucat deloc în 2021, ar dori să devină liber de contract.

El este pe lista lui CFR Cluj, dar și a altor cluburi din Liga 1. Ulterior, internaționalul de tineret a revenit, pentru Gazeta Sporturilor, și a ținut să transmită un mesaj suporterilor. ”Nu am cerut nicio reziliere, puteți vorbi cu board-ul DDB! Nu am avut discuții vizavi de vreo plecare. Am văzut că au apărut informații zilele trecute că sunt dorit de CFR Cluj, habar n-am, nu am vorbit cu nimeni.

Nu vreau să plec, nu s-a pus problema să plec. Sper ca împotriva lui Gaz Metan să fiu în lot. Am avut niște dureri la gleznă, e vorba de o entorsă, am jucat cu injecții, și eu, și Ante Puljic, de aceea am avut nevoie de o pauză și nu am evoluat în primele trei etape din 2021. Sper că voi fi OK. Și să revin cât mai repede să joc.

A rămas să ne bage banii. Cum cine? Păi în momentul ăsta cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu. De fapt, cei de la DDB conduc, fiindcă din partea cealaltă ne-am lămurit. Cei de la DDB ne-au băgat mai de multă vreme un salariu, acum câteva săptămâni, au anunțat și luni că ne vor plăti pe mai mulți. Eu mai am contract până în 2024 și vreau să mi-l duc la capăt”, a declarat Rici Grigore.

Citește și

Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani pe scenă!

 

 

No Comments Yet

Comments are closed