--> -->

Ricardo Grigore, reproșuri după primul punct al lui Dinamo: „Altfel, nu ne iartă nimeni”

Dinamo a obținut primul punct din acest sezon, terminând la egalitate cu U Cluj, 1-1. Iar Ricardo Grigore a vorbit la finalul meciului despre evoluția sa și a colegilor săi.

Fundașul de 24 de ani a vorbit la finalul meciului de la Mediaș despre egalul obținut de formația lui Ovidiu Burcă și despre ce urmează pentru Dinamo.

„Nu am mai ținut de minge, nu am mai atacat pozițional”

„E un punct important. Ne întristează că am condus și am cedat puțin teren. Nu trebuie să luăm piciorul de pe accelerație. În a doua repriză am început bine, dar ne-au surprins. Ulterior, s-a jucat pe contre și nu am mai putut juca ce am exersat la antrenamente.

Pe final nu am mai avut răbdare. Nu am mai ținut de minge, nu am mai atacat pozițional. Dacă o făceam, puteam schimba soarta meciului. Dar asta e. Ne bucurăm de acest punct. A fost o deplasare grea, am plecat acum două zile. Acum trebuie să luăm ce e mai bun din acest meci, să mergem acasă și să pregătim următorul meci la victorie.

Ne bucurăm că facem progrese, dar trebuie să eliminăm micile greșeli, acele detalii care fac diferența în Liga 1. Suntem mulți tineri, dar trebuie să reglăm aceste puncte. Etapele trec și nu ne iartă nimeni. Degeaba jucăm frumos, dacă nu luăm puncte”, a spus Ricardo Grigore, la PrimaSport.

Reacția lui Burcă: „Nu e ușor să construim o echipă”

”Punct cu punct se adună. Noi aveam nevoie de măcar un punct, să creștem încrederea echipei. Au fost și momente bune, și mai puțin bune, o să analizăm, important e că plecăm neînvinși.

S-a văzut omogenitatea mai mare pe care o au, sunt jucători cu mai multă experiență. Noi am pierdut mingea prea ușor în tranziție. Dacă am fi avut o conexiune mai bună cu mingea, poate am fi scos mai mult.

Construim o echipă, nu e ușor. Era important să nu pierdem”, a comentat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Citește și

Victor Vlad Cornea, despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Sunt mai liniștit pe teren”