Ricardo Grigore a încheiat-o cu Craiova

Ricardo Grigore a părăsit Dinamo după retrogradarea echipei vara trecută și spera că va avea parte de un nou început la FCU Craiova.

Mititelu nu a activat clauza

Doar că Ricardo Grigore, fostul internațional U21, nu a convins în Bănie în prima parte a campionatului, iar Adrian Mititelu a decis să nu activeze clauza pentru un transfer definitiv.

Fostul campion de la juniori a fost împrumutat în vara trecută de juveți de la Dinamo pentru un sezon în schimbul sumei de 25.000 de euro.

Ricardo Grigore nu va mai continua la Craiova în a doua parte a sezonului. Jucătorul a ajuns la un acord cu clubul oltean pentru încetarea acordului, după cum a anunțat echipa lui Mititelu:

”Ricardo Grigore și au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Rici pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a transmis clubul oltean.

Revine la Dinamo?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Ricardo Grigore, dacă se pune problema ca el să revină la Dinamo în această iarnă.

Și el, și impresarii săi, vor încerca să-i găsească un alt angajament în Liga 1, cu toate că ar fi nevoie de fotbalistul de 23 de ani și la formația lui Ovidiu Burcă. Dacă va fi ambițios și va dori să demonstreze că nu degeaba a crescut la academia clubului din Ștefan cel Mare.

Citește și

Poliția daneză a închis cazul părinților români acuzați că și-au maltratat bebelușul: ”Nevinovați”