--> -->

Rică Răducanu și-a redeschis terasa de la mare. Servește clienții și le spune bancuri, ce prețuri are

Rică Răducanu, 77 de ani, și-a redeschis terasa din Neptun, unde tot el îi servește pe clienți. Fostul portar nu ține cont că este patron, ci își dorește ca persoanele care vin să mănânce în localul lui să se simtă bine.

Rică Răducanu a anunțat că și-a redeschis terasa de la mare. După o carieră impresionantă în fotbal, fostul portar rapidist a decis să-și ofere o nouă provocare, de data aceasta în industria ospitalității.

Rică Răducanu despre propria afacere: ”Mai stăm la un banc”

Terasa lui Rică Răducanu, situată în stațiunea Nepton, a fost renovată și aduce o atmosferă caldă și prietenoasă. Acesta oferă o varietate de preparate culinare delicioase, care îmbină gustul tradițional cu cel modern. De la preparate tradiționale românești, până la diferite tipuri de băuturi, meniul terasei lui Rică Răducanu promite să satisfacă toate gusturile.

Cu toate acestea, ceea ce face terasa lui Rică Răducanu cu adevărat specială sunt povestirile și amintirile pe care le împărtășește cu clienții săi. Fostul portar se bucură de fiecare ocazie de a sta la povești cu cei care îl vizitează și își împărtășește cu pasiune experiențele sale din lumea fotbalului.

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști.

Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: «Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!», așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a declarat Rică Răducanu pentru impact.ro.

Prețuri amicale

Meniul este unul variat, iar fostul portar are prețuri pentru toate buzunarele: ciorbă de burtă -19 lei, ciorbă de văcuță -16 lei, ciorbă de fasole -14 lei, ciorbă de perișoare -17,5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei.

Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costă 34 de lei. O cafea e între 9 și 20 de lei.

Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton – 29 de lei, omletă simplă – 10 lei, salata grecească – 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem – 18 lei, clătite cu dulceață – 8,5 lei.

Citește și

Mama Soranei Cîrstea îl face praf Cristian Tudor Popescu: “Scrieți și reacționați la comandă și la plată”