--> -->

Rezultat pro-Dinamo în Liga 2

Vineri seară a început penultima etapă din 2022 cu un meci cu implicații directe în lupta pentru play-off.

Gloria Buzău și Concordia Chiajna s-au întâlnit în această seară pe stadionul din Buzău, locul în care Dinamo a remizat cu Gloria Buzău într-un meci amical, 2-2, week-end-ul trecut.

Buzăul își complică soarta

Concordia Chiajna a dat lovitură la Buzău și a câștigat cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Stănică!

Buzăul lui Adrian Mihalcea primește o lovitură serioasă în lupta pentru play-off și rămâne cu 25 de puncte. Buzău are o ultimă deplasare complicată în finalul de an, la Steaua, astfel că dacă Dinamo va reuși să obțină minim 4 puncte în aceste ultime 2 etape rămase din 2022, poate egala Buzăul în clasament.

Dinamo merge la Iași cu gândul să obțină toate punctele puse în joc, sâmbătă, de la ora 16:00, împotriva unei contracandidate la ocuparea unui loc de play-off. Este un meci care poate apropia și mai mult echipa din Ștefan cel Mare de primele 6 locuri în cazul unui succes.

Cine va arbitra în Copou

Arbitrajul a devenit din nou un subiect de real interes în ultimele săptămâni, mai ales după ce au fost o serie de decizii în defavoarea echipei lui Ovidiu Burcă. A fost anunțată brigada care va conduce la centru meciul de la Iași.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Călin Iulian (Argeș). Acesta va fi ajutat de asistenții Stroe Gabriel Sabin (Piteşti) și Bârleanu Vlad (Bucureşti). CCA l-a desemnat observator pe Sava Cristian (Bacău).

Citește și

Florin Piersic junior luat la întrebări: ”V-ați fi dorit să nu fi fost tatăl dumneavoastră?”