Rezultat pentru Dinamo: Buzăul doar un punct în Ghencea

Dinamo are meci sâmbătă, la ora 13:15, la Brașov, împotriva formației lui Dan Alexa, ultima șansă a ”câinilor” de a mai prinde play-off-ul în actuala ediție și de a se lupta pentru a promova în acest sezon.

Pe lângă faptul că depind de propriile rezultate, roș-albii trebuie să fie atenți și la rezultatele altor contracandidate la top 6.

Astăzi, s-a jucat pe stadionul Ghencea CSA Steaua – FC Buzău. Dacă ”militarii” sunt liderii clasamentului și nu par a avea probleme pentru a prinde play-off-ul, chiar dacă nu au drept de promovare, Buzăul lui Adrian Mihalcea este un contracandidat direct al lui Dinamo.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 3 prin Boiciuc, atacantul moldovean care în sezonul trecut evolua pentru U Cluj și marca împotriva ”câinilor” în barajul de promovare din luna mai.

CSA Steaua a egalat în minutul 52 prin Bărbulescu, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

”Militarii” lui Daniel Oprița încheie 2022 pe locul 1 în eșalonul secund, cu 33 de puncte, mai sunt trei runde de jucat la anul, din sezonul regulat.

Buzăul a trecut pe locul 6, ultimul de play-off, cu 26 de puncte, fiind în acest moment la 5 puncte în fața echipei lui Ovidiu Burcă.

Citește și

Ia românească a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO