Rezultat care nu pică bine ”câinilor”. Oțelul s-a distanțat

După înfrângerea cu Dinamo, 0-3, Oțelul a obținut o victorie importantă, joi seară, 1-0 cu Gloria Buzău, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

A contat prezența antrenorului

Cu Dorinel Munteanu revenit pe bancă, Oțelul a început în forță meciul.

Gălățenii au deschis scorul în minutul 4, după o gafă uriașă a porterului oaspeților, Relu Stoian. După o degajare lungă a lui Dur Bozoancă, mingea a ajuns în careul Gloriei Buzău, căzând în careu. Relu Stoian a fost prins pe picior greșit și era să fie depășit de minge. A atins balonul, dar acesta a ajuns la Octavian Ursu, care a marcat din 4 metri.

Posesie degeaba

După acea fază, Oțelul a făcut un pas înapoi și a cedat inițiativa. Gloria Buzău a controlat partida, a avut posesia și a avut ocaziile importante, dar elevii lui Adrian Mihalcea nu l-au putut învinge pe Dur-Bozoancă.

După pauză, elanul buzoienilor s-a tăiat. Trupa lui Mihalcea a căutat egalarea, dar nu a avut forța să marcheze. Pe final, gălățenii au marcat din nou, dar reușita lui Ionuț Neagu a fost anulată pentru un fault în atac.

După această victorie, Oțelul (locul 3), ajunge la 42 de puncte, la 3 de liderul Poli Iași și la două de CSA Steaua. ”Câinii” sunt acum la 4 puncte în spatele gălățenilor, dar au și un meci mai puțin disputat.

Gloria Buzău rămâne fără victorie în play-off și pe locul 5, cu 34 de puncte.

Citește și

Importanța postului. Părintele Necula: ”Hristos nu a venit pentru detoxifiere, ci pentru Înviere”