Rezilieri pe bandă rulantă la Dinamo: trei dintr-un foc

Dinamo își schimbă fața la începutul lui 2022. Unii vin, alții pleacă, echipa se pregătește pentru meciul de vineri din Trivale, cu FC Argeș.

Ieri, au fost prezentați doi jucători, Jovanovic și Pierret, astăzi, alți doi, Chesneau și Buleică, în condițiile în care roș-albii tratează intens pentru transferul lui Sorescu în Polonia, ”șansele fiind mari, dar mai trebuie de pus niște detalii la punct”, conform informațiilor furnizate de conducerea clubului.

Roș-albii nu discută doar sosiri, ci și despărțiri. Astfel, Dinamo ar fi ajuns la un numitor comun cu trei jucători ai grupării, în privința unor divorțuri în condiții amiabile, a transmis Fanatik.

În toate compartimentele

Primul plecat rezolvat este Michel Espinosa, mijlocaș central adus de Mircea Rednic, care nu se știe dacă și cât va mai juca fotbal. Accidentarea suferită la ligamente îi pune în pericol cariera sportivă, el având o perioadă lungă de recuperare.

Cătălin Ţîră a ajuns şi el la un acord de reziliere a contractului cu oficialii dinamovişti după ce Flavius Stoican i-a anunţat pe şefi că nu se mai bazează pe serviciile sale. Adus în septembrie, Ţîră a dezamăgit.

Atacantul nu a marcat niciun gol în cele şase confruntări din Liga 1 în care a jucat, singura reuşită în tricoul lui Dinamo venind în Cupa României, în meciul cu FC Argeş, pierdut cu 1-2.

Ridiculizat de toți

Răzvan Popa şi-a reziliat şi el contractul cu Dinamo. Fundaşul aspru criticat de Mircea Rednic nu a fost nici pe placul noului antrenor, Flavius Stoican, şi va părăsi formaţia după doar 4 luni petrecute la club:

“Dau și nume acum. Păi, Popa: ‘Tu ai 5000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea!’. El a ieșit pentru că a zis că nu mai are aer, a intrat puțin răcit.

Mulți jucători erau răciți, chiar l-am întrebat pe Iuliu Mureșan dacă putem amâna meciul. Ieri nu ne-am antrenat. O să rămână doar vreo doi fundași centrali”, a spus Mircea Rednic după ultimul meci din 2021.

Citește și

Nicușor Dan, atac virulent acuzațiilor lansate de Gabriela Firea: ”A dat bani pe târguri, concerte şi prostii”