Revoltă la Dinamo: ”Mi s-au spus minciuni cum au fost cele din iarnă ale spaniolilor”

Dinamoviștii trec din nou prin intemperii. Clubul are probleme uriașe financiare, jucătorii vor să plece și contestă chiar și pe liderii programului socios DDB, antrenorul Dusan Uhrin a părăsit formația, fiind așteptat Dario Bonetti.

Andrei Radu a explicat că jucătorii sunt nemulţumiţi, din cauza felului în care au fost trataţi de conducători.

„Am venit să văd un meci frumos, între două echipe foarte bune (n.r. – CFR Cluj şi Universitatea Craiova). La noi e o situaţie complicată, să sperăm că se vor aşeza lucrurile. Momentan, mi s-au spus numai minciuni şi chiar nu ştiu ce am de gând. Nu m-am hotărât! Mi s-au spus minciuni exact cum mi s-au spus în iarnă de către spanioli. Cu aceleaşi minciuni ne-am confruntat şi din partea celor care au rămas la club. Domnul Mureşan a venit de foarte puţin timp şi ne-a spus că încearcă să facă tot posibilul pentru a regla situaţia.

Sincer, aş vrea să cred că se mai poate salva clubul, însă în felul în care s-au tratat lucrurile până acum şi jucătorii, nu cred, dacă vor continua cu aceeaşi atitudine faţă de jucători. Mai ales faţă de jucătorii care au luptat sezonul trecut să salveze echipa de la retrogradare în nişte condiţii foarte grele.

Este foarte greu să ne motivăm, având în vedere că n-am primit salariile de 4-5 luni, majoritatea dintre noi. În fiecare zi ne pleacă câte un coleg. Nu ştiu cine va mai pleca, dar despre asta se vorbeşte în vestiar în fiecare zi. Noi suntem arătaţi cu degetul, însă noi ne-am făcut treaba în sezonul trecut, în nişte condiţii în care nu ştiu câţi jucători ar fi reuşit să scape echipa de la retrogradare. Nu am contestat DDB-ul, ei au fost alături de noi şi le mulţumim, dar nu cred că e normal să fim arătaţi cu degetul, având în vedere că am dat totul pe teren, în nişte condiţii care nu erau de Liga 1 în sezonul trecut la Dinamo. Totul, de la condiţii de antrenament, hrană, cantonament.

Vom începe campionatul, dar va fi foarte greu să alcătuim o echipă şi un grup cu care să facem performanţă. Sunt în construcţie unele lucruri de la Săftică. Ni s-a spus acest lucru cu insolvenţa. Mare parte dintre noi am înţeles că nu ne vom lua banii din urmă, ceea ce este foarte trist, banii pe care noi i-am muncit. Pe viitor, probabil vom primi primul salariu peste 3 luni. Iarăşi, e foarte trist, având în vedere că nu ne-am luat banii de 5 luni”, a spus Andrei Radu.

Citește și

Codrin Ștefănescu, furibund cu ”reziștii mitingiști”: ”Unde ați dispărut, securistoizilor?”