Revine Roti la Dinamo sau în Liga 1? ”Asta e prima lui opțiune”

Dorin Rotariu, 28 de ani, este liber de contract după ce a reziliat cu Ludogorets luna trecută, iar Ovidiu Burcă a recunoscut că și l-ar dori la Dinamo.

Ce șanse sunt de fapt să rezilieze o astfel de mutare sau ca mijlocașul cu 10 meciuri la națională să revină în România?

Iosif Rotariu: „Are o anumită cotă”

Iosif Rotariu a vorbit pentru Fanatik despre ceea ce își dorește nepotul său, Dorin.

„El deocamdată e la Timișoara și s-a antrenat cu noi la Poli. Așteaptă oferte, are deja și sunt discuții.

Eu nu mă bag, pentru că e matur și hotărăște singur unde merge. A stat foarte mult pe-afară, a acumulat experiență și are o anumită cotă. Nu știu ce să zic de o revenire la Dinamo…”, a reacționat fostul mare fotbalist.

Deși nu are niciun meci în acest sezon, Iosif Rotariu e convins că Dorin poate intra oricând să joace: „Este foarte bine din punct de vedere fizic, e gata să joace și nu are nicio problemă. A făcut toată pregătirea cu Ludogorets. Așteaptă soluții concrete și clare”.

Dorin Rotariu așteaptă străinătatea: „A fost la echipe puternice și vrea să se bată pentru trofee”

Iosif Rotariu a lăsat de înțeles că sunt șanse extrem de mici ca Dorin să revină în fotbalul românesc, deși e dorit și de Dinamo, și de UTA: „Prioritatea lui cred că este un transfer în străinătate. A fost la echipe puternice și prima opțiune asta ar fi. Dar orice ofertă ar veni, dacă este una bună, serioasă și e o echipă care se bate pentru un trofeu, clar o va lua în considerare!”.

„Mă gândesc că ia în calcul și echipa națională, ca orice jucător, nu? Cine nu se gândește? Eu la 37 de ani am fost convocat la echipa națională după o perioadă lungă de timp în care n-am activat?!”.

Ovidiu Burcă a vorbit despre o eventuală reîntoarcere la Dinamo: „Mie îmi place foarte mult”

Ovidiu Burcă a comentat o posibilă revenire în „haită” a lui Dorin Rotariu: „E un jucător valoros, are o anumită carieră, mie îmi place foarte mult. Nu știu, vom vedea dacă este și posibilă venirea lui.

Nu am discutat cu el, prima dată trebuie să ne întâlnim cu cei din conducere, să vedem dacă mai avem resurse financiare pentru a aduce un astfel de jucător. Bănuiesc că el costă ceva…”.

Antrenorul lui Dinamo a revenit apoi asupra subiectului: „Știți foarte bine, avem niște limitări. Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget. Facem lucrurile destul de devreme.

E un jucător interesant, un jucător bun pentru campionatul României. Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm. Vom vedea, nu știu”.

Citește și

Tatăl lui Mario Iorgulescu vrea să amâne pronunțarea în procesul în care fiul său a fost condamnat la închisoare