--> -->

Revine Roti la Dinamo? „Interesant”

Extrema dreapta Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, iar conducătorii lui Dinamo sunt gata să-i facă o ofertă dacă fotbalistul va fi dorit de antrenorul Ovidiu Burcă și directorul sportiv Gabriel Glăvan.

Condiția principală

„Dacă apare ceva absolut interesant, pe care atât Ovidiu, cât și Gabi consideră interesant, noi vom face tot ce ține de noi să avem încă un transfer.

[Dorin Rotariu] sună interesant, are un CV impresionant, e un jucător care a demonstrat și aici, și afară că poate face performanță. Dar nu știu absolut nimic și nu pot să comentez.”, a spus Andrei Nicolescu la „Dinamo 7/9” de la PlaySport.

Dorin Rotariu a plecat de la Ludogoreț Razgrad

Rotariu era jucătorul multiplei campioane de la sud de Dunăre din vara anului 2021, după despărțirea de FC Astana, din Kazakhstan.

Ieri, jucătorul cu 10 selecții în tricoul primei reprezentative a rămas liber de contract.

Dorin Rotariu, care mai avea contract cu Ludogoreț până în iunie 2024, ar putea lua în calcul inclusiv o revenire în Superliga, la 7 ani distanță de la transferul de la Dinamo la FC Bruges pentru 2,2 milioane de euro. Cota lui pe transfermarkt a luat-o la vale în ultimii ani, ajungând să fie evaluat în prezent la 500.000 de euro.

A fost adus de bulgari în iulie 2021 de la FC Astana, echipă alături de care a devenit campion în Kazakhstan în sezonul 2018-2019.

Ludogoreț l-a împrumutat în perioada ianuarie 2022 – iunie 2023 în Grecia, la Atromitos Atena. În jumătatea de an în care a îmbrăcat tricoul lui Ludogoreț, Dorin Rotariu a jucat 10 meciuri, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

Crescut de Poli Timișoara și Dinamo, Dorin Rotariu mai are în CV echipe precum Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

Citește și

Dezvăluire a șefului Europol: „Șeful serviciului rutier Constanța l-ar fi cunoscut pe tatăl șoferului drogat”