Reveniri de senzație, fotbal de Champions League! S-a relansat campionatul

Asta da finală a campionatului! Și e doar prima fiindcă vor mai urma. Ardelenii au dovedit de ce au câștigat două campionate la rând, dar și oltenii au arătat că sunt neam de piatră! Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2, după ce au acuzat reușita secundă a oltenilor că a fost precedată de un ofsaid. S-au înfruntat, e clar, cele mai bune echipe din România în 2020. A fost o partidă cu de toate.

Koljic (9) a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din România ultimilor ani. A deschis scorul cu un șut plasat. Arlauskis și Pigliacelli s-au întrecut apoi în parade. Itu (28) ar fi putut înscrie un gol de neuitat pentru el, doar că s-a opus bara. Arla a făcut iar  un meci mare, păcat că pleacă la arabi! Mihăilă (55) a marcat cu un lob frumos, după care a mai ratat o ocazie uriașă. Acest detaliu i-a trezit cu adevărat la realitate pe ardeleni.

hotel iceberg balcic-->

Deac (60) a înscris superb și-a sunat adunarea. Un gol a la Cristiano Ronaldo, șut puternic de la marginea careului. Vincius (70) a taxat pasivitatea defensivei craiovene, fiind din nou letal, cu o lovitură de cap. Oltenii nu au reușit să marcheze în 7 din ultimele 8 meciuri, iar în această seară a punctat de 3 ori. Când CFR părea că are meciul în mână, Cicâldău (87), de lângă Camora, a reluat spre poartă. Mingea a lovit și călcăiul căpitanului clujenilor, derutându-l pe Arlauskis. U Craiova a ajuns la un singur punct de CFR Cluj, cu o nouă victorie la limită, în ultimele minute!

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Dat afară de Negoiță că e ”omul lui Badea”, a reconstruit academia FCSB! Model preluat de la rivali


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed