--> -->

Revenire ”de senzație” la Dinamo

Vești încurajatoare pentru Dinamo înainte de primul meci din play-out, cu Rapid, de duminică seară, duel ce se va disputa la Mioveni. Mai mulți jucători sunt în proces de refacere și ar putea juca împotriva alb-vișiniilor.

La cel mai recent meci jucat, 1-4 cu CFR Cluj pe 6 martie, Dinamo a avut o listă lungă de indisponibili. O echipă întreagă, mai exact. Până la meciul cu Rapid, programat duminică, 13 martie, o parte dintre aceștia s-ar putea recupera.

S-a întors Azankpo!

Cea mai mare surpriză este reprezentată de revenirea lui Desire Segbe Azankpo! Atacantul din Benin a jucat ultima și singura dată pentru Dinamo în meciul cu FC Botoșani de pe 7 februarie, scor 0-4, iar de atunci a stat pe tușă din cauza durerilor la nervul sciatic.

Între timp, starea lui Azankpo s-a îmbunătățit, iar el chiar a revenit la București! Din informațiile GSP, atacantul împrumutat din Ligue 2 se pregătește în sala de forță, urmând a ieși pe teren în perioada următoare.

Cine mai revine

Sunt speranțe ca alți 4 jucători care s-au confruntat cu probleme medicale, Alexandru Răuță, Cosmin Matei, Igor Jovanovic și Mirko Ivanovski, să intre cu Rapid.

În schimb, chiar dacă s-a înțeles cu Dinamo, sunt șanse minime ca atacantul Christian Irobiso să poată evolua duminică seară pentru roș-albi.

Mai sunt de fixat niște chestii legate de acte, după ce nigerianul de 28 de ani a devenit liber de contract, după decizia CNSL a FRF de ieri.

Citește și

Iulia, iubita secretă a lui George Simion