Revenire a lui Ștefan Radu! Dar nu în alb-roșu

Retras la finalul acestui sezon, Ștefan Radu (36 de ani) este pe lista de dorințe a lui Dinamo București, dar până la a-i scrie lui Moș Crăciun e cale lungă.

Fane, atât de iubit de către ”câinii roșii”, dar și extrem de apreciat pentru laziali, ar putea reveni la biancocelesti. Ca oficial.

Site-ul lalaziosiamonoi anunță că fundașul legendar al romanilor ar putea continua și din sezonul viitor. Ca manager.

Ștefan Radu ar putea fi noul manager al lui Lazio

Deși se părea că fostul jucător ar urma să devină antrenor la juniorii lui Lazio, președintele Claudio Lotito ar intenționa să-i propună lui Ștefan Radu funcția de manager general, pe care în trecut a ocupat-o Angelo Peruzzi. Și antrenorul Maurizio Sarri ar fi de acord cu această idee, considerându-l potrivit pentru rolul de manager pe Radu.

O întâlnire între Lotito și Radu ar urma să aibă loc zilele viitoare, pentru ca cei doi să vadă dacă pot ajunge la un acord.

Maurizio Sarri: „L-aș vedea în conducere pe Ștefan Radu”

La retragerea lui Radu, Sarri a dezvăluit că îl vede pe român în conducerea clubului.

„Mi-ar fi plăcut să-l pregătesc câțiva ani, din păcate am făcut-o doar în partea finală a carierei sale. Îl apreciez ca jucător și persoană, e un om de o loialitate și fidelitate unice.

Ce viitor aș vedea pentru el? Din punctul de vedere al caracterului, e un băiat extraordinar, poate prea bun pentru a se face antrenor. L-aș vedea într-un post de conducere în cadrul clubului ori cu rol de interfață între staff-ul administrativ și echipă pentru că are această capacitate de a avea relații bune cu echipa și cu conducerea”, a explicat Sarri.

Campion cu Dinamo în 2007, apoi transferat de către capitolini pentru 5,4 milioane de euro, Ștefan Radu a intrat irevocabil în istoria lui Lazio. Este fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio în toate competițiile (427), peste fostul căpitan lazial Giuseppe Favalli (401).

Totodată, jucătorul cu cele mai multe partide în Serie A pentru Lazio, 349, peste Aldo Puccinelli (319), cel care deținea recordul din 1955.

Citește și

Paula Seling a făcut show în Bulgaria la Reina del Mar