--> -->

Revelionul i-a adus contract lui Rednic. Revenire spectaculoasă, poate ajuta Dinamo!

Mircea Rednic, 57 de ani, și-a găsit echipă tocmai în ultima zi a lui 2019. Practic, și-a dat acordul în noaptea de Revelion, urmând să semneze zilele viitoare. Antrenorul care a fost mazilit vara trecută de Dinamo București revine în Liga 1, după ce nu și-a găsit niciun angajament convenabil în Belgia.

”Puriul” poate să ajute mai întâi Dinamo. Sau se poate lupta apoi cu Dinamo în play-out. Așa cum vă anunțam și ieri, Rednic a fost prima opțiune a primarului Iașiului, Mihai Chirica, și a celorlalți factori de conducere de la Poli, astfel că a ajuns la un acord în această seară cu gruparea din Copou. El urmează să sosească la începutul săptămânii la Iași pentru a intra în atribuțiuni. Va fi manager, se va ocupa de tot la echipa de fotbal, așa cum îi place lui.

După turneul din Antalya, Iașiul poate arbitr lupta pentru play-off. De aceea am zis că poate ajuta Dinamo. Are meciuri cu Viitorul (acasă), Sepsi (deplasare), U Craiova (acasă) și Botoșaniul (deplasare), trei dintre adversarele roș-albilor. Poli este pe locul 11 cu 22 de puncte.

Citește și:

FOTO Antrenorul campioanei a făcut Revelionul pe plajă! Ce-a purtat Dan Petrescu