Revanșa celor de la CSM București. Episodul 1

Echipa de handbal feminin CSM București a pregătit toată vara revanșa în fața celor de la Râmnicu Vâlcea, care le-au suflat titlul în sezonul precedent. Clubul din Capitală și-a luat toate măsurile pentru a nu mai rata niciun trofeu în acest sezon.

Primul pas: Supercupa României. Partida cu Vâlcea s-a jucat la Brașov, pe teren neutru. Iar CSM a avut primul cuvânt. Grbic, Pintea, Torstensson și Mork au marcat în primele 4 minute și le-au dat un semnat adversarelor că nu e de glumă. Vâlcea a ripostat prin Gonzalez și Glibko. Nu mai puțin de 5 eliminări de 2 minute și 2 cartonașe galbene au încasat bucureștencele în primele 30 de minute, terminate cu 16-14 pentru CSM.

hotel iceberg balcic-->

Cu Cristina Neagu doar pe bancă, pentru un plus de moral, jucătoarele din Capitală au dominat și repriza a doua. Pintea și Lekic au fost coșmarurile defensivei Vâlcei, care a trăit doar prin reușitele lui Gonzalez. Meciul s-a rupt în minutul 53, când CSM s-a dus la 6 goluri, 26-20. Finalul a fost liniștit. Denisa Dedu s-a pus și ea pe lista marcatoarelor, cu un gol din poartă în poartă, iar CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea s-a terminat 29-23.

hotel pam beach olimp-->

Citește și:

Încă un traseu de vis se poate parcurge cu mocănița


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed