Restanțe! Din ianuarie nu au mai văzut banii

O posibilă adversară a ”câinilor” la baraj a ieșit în prim plan în ultima perioadă cu informații că ar avea mari probleme financiare.

FC Hermannstadt a recunoscut că are probleme cu plata salariilor, dar nu și că amplitudinea situației dificile din club ar fi una semnificativă. Claudiu Rotar, unul dintre acţionarii echipei sibiene, a oferit ceva detalii despre contextul economic.

”Nemulțumiri sunt tot timpul”

Jucătorii sibienilor nu au mai primit salariile din luna ianuarie, adică remunerațiile n-au mai fost plătite în ultimele două luni și jumătate.

În ceea ce privește nemulțumirile de la echipă, Rotar a recunoscut cu jumătate de gură că acestea există, spunând ca o figură de stil că ”nemulţumiri sunt tot timpul”. Una peste alta, el a concluzionat că situația e una sub control la FC Hermannstadt, în ciuda problemelor cu banii din ultimul timp, care, probabil, au destabilizat într-o oarecare măsură vestiarul.

În continuare, FC Hermannstadt vrea promovarea în Liga 1, obiectiv trasat încă de la începutul campionatului și neschimbat nici în momentul în care clubul a intrat în insolvență.

”Dani Coman şi administratorul special se ocupă acum de echipă. Da (n.r. – întrebat dacă e linişte la echipă). Dani Coman a fost la antrenament de dimineaţă, a discutat cu jucătorii, din câte ştiu. Nu sunt probleme!

Tipic românesc, au o lună şi jumătate restanţe, sunt plătite pe ianuarie salariile. Nemulţumiri sunt tot timpul. Ar fi important pentru oraş să ne întoarcem în prima ligă, vor mai veni oameni lângă echipă”, a declarat Claudiu Rotar pentru Look Sport.

A revenit Dănuț Coman

FC Hermannstadt a postat o poză de la antrenamentul echipei de luni. În fotografie, pentru a arăta faptul că există stabilitate în cadrul clubului, au apărut și președintele Dănuț Coman și managerul sportiv Radu Neguț.

Zilele trecute, despre Coman s-a spus că a plecat de la Sibiu și a mers la București, din cauza situației.

Citește și

Bate tot, ia titlul! ”La mâna noastră”