Replica lui Andone pentru Negoiță: ”N-a vrut! Atunci să caute fanii un investitor”

Telenovela eventualei achiziționări a clubului Dinamo de către spaniolii conduși de Herminio Menendez a monopolizat atenția simpatizanților ”câinilor” în cel puțin ultimele două săptămâni. În ultimele zile s-au aruncat acuzații grele între părți, iar suporterii roș-albilor nu mai știu ce să creadă.

Ioan Andone i-a recomandat pe spanioli la Dinamo și-a recunoscut în câteva rânduri că nici el nu avea foarte multe informații despre iberici. Fostul antrenor duce o viață liniștită la Marbella, acolo unde l-a prins pandemia, având o proprietate pe Costa del Sol. A vorbit despre cum i se pare lui întreaga situație. ”Joia trecută, părțile ajunseseră la un acord. Eu am declarat că totul e în regulă, pe urmă am văzut că spaniolii nu-şi asumă bancruta frauduloasă şi că nu au prezentat garanţii. Eu cred că până la urmă Negoiță nu a vrut să vândă. Sau se încearcă… Foarte bine că încearcă suporterii, dar le va fi foarte greu. Adică să o preia suporterii, ei să caute un investitor, cred că asta e până la urmă. Timp de două luni de zile lucrurile evoluau, de la zi la zi. Alte acte, alte alea, spaniolii au trebuit să facă firmă… O grămadă de lucruri. Din păcate, cine pierde… O să piardă Dinamo.

Dacă eram eu la Madrid, participam, dar eu sunt la 600 km de Madrid, unde m-a prins pandemia. Eu o singură dată am discutat cu Negoiţă şi nu l-am înţeles ce avea cu mine. Până la urmă eu am vrut să fac un bine lui Dinamo, în principal, şi lui, dacă vrea binele lui Dinamo. Dacă el spune că ăştia nu au bani, înseamnă că ştie mai multe ca mine. Oamenii ăştia ce căutau să achite 3 milioane datorii? Să reeşaloneze, să îşi ia responsabilitatea transferului lui Rotariu, să plătească banii pentru Rotariu care nu au fost achitaţi, Ionuţ Şerban, să nu semneze prelungirea, iar un litigiu… Sincer, e ceva neclar, cred că numai el ştie să spună. Acum depinde şi ce vrea să spună, că aici e problema. Eu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că ei m-au anunţat pe mine. Ce probleme sunt, m-au anunţat, dar nu m-am băgat eu să discut mai multe”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Salina Ocnele Mari, oază de liniște și tratament

No Comments Yet

Comments are closed