Replică dură dată de Irina Tănase după vizita lui Dragnea la DNA: ”Nu se mai găsesc subiecte, doar el”

Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea, a oferit o replică dură în contextul acuzațiilor aduse lui Liviu Dragnea în dosarul vizitei din SUA din 2017.

DNA a anunțat începerea urmăririi penale a fostului lider PSD într-un nou dosar care vizează un trafic de influență, legat de obținerea invitației la inaugurarea președintelui Donald Trump, în urmă cu patru ani!

Irina Tănase a declarat că nu știe multe informații, nici ea și nici avocata fostului important om politic, însă are un mesaj dur legat de această ”obișnuință” a autorităților, așa cum precizat ea.

Despre acest nou dosar, logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat, la Realitatea Plus: ”Noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul… Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există”.

Mai mult, aceasta a mai mărturisit că apariția unor noi acuzații și noi dosare în cazul lui Liviu Dragnea a devenit ceva la ordinea zilei. ”Este deja obișnuință. Cum nu se mai găsesc subiecte, îl găsesc pe Liviu Dragnea. Nu am discutat cu el despre acest subiect”, a reacționat Irina Tănase.

În ceea ce privește starea de sănătate a fostului lider PSD, logodnica acestuia spune că rezultatele ultimelor RMN-uri făcute de acesta au fost preluate de agenți și medicii din închisoare. ”A făcut acele patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni de zile. Nu știm rezultatul. Deși este pacient, nu i se comunică nimic. Rezultatele le-au preluat agenții și le-au dat medicilor de la penitenciar.

Până în acest moment nu știu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal să știe și el despre starea lui de sănătate. Ei sunt luați, duși și tratați ca o marfă… E doar o exagerare, că nu te cheamă ulterior și pe tine, ești bine, nu ești bine, o să mori”, a mai spus Irina Tănase, conform sursei citate.

Citește și

Nicușor Dan, despre vaccinarea în Capitală: ”Și Circul va fi la dispoziție”. Toate detaliile pentru bucureșteni