Regretă că a semnat cu FCSB, după ce a fost la Dinamo: ”N-am fost fericit”

A jucat la Dinamo, era apreciat de către fanii din Ștefan cel Mare, dar a fost sedus de banii lui Gigi Becali și-a semnat cu FCSB, anul trecut. A fost un fiasco! N-a stat mult acolo și s-a despărțit de roș-albaștri, regretând ulterior mutarea făcută. Iar suporterii din Ștefan cel Mare nu i-au iertat afrontul.

În prezent la Santa Clara, Diogo Salomao a dezvăluit că a regretat faptul că a semnat cu echipa din Berceni. În 2017 s-a despărțit de Mallorca și a semnat cu ”câinii”, având un salariu mare pentru ”era Negoiță”, 15.000 de euro pe lună. Apoi, în februarie 2019 a plecat la Al-Hazm în Arabia Saudită. În vara anului trecut a semnat cu Becali, care l-a vrut de pe vremea când îmbrăca tricoul ”câinilor”. A jucat 5 meciuri la FCSB, după care Becali s-a dispensat de el.

Salomao e fericit acum printre ai lui. ”Printre opţiunile pe care le aveam, părea să fie cea mai bună, oferta de la FCSB. Iar Steaua este un club care oferă condiţii. Nu am fost fericit din punct de vedere sportiv la FCSB, spre deosebire de ceea ce trăisem la Dinamo. Practic, nu am primit şanse din cauza deciziilor tehnice şi am decis să plec în ianuarie.

Cea mai bună opţiune mi s-a părut a fi Santa Clara. Şi nu m-am înşelat”, a declarat Salomao într-un interviu pentru Mais Futebol. În martie afirmase ceva similar: ”Toate deciziile la FCSB sunt luate de o persoană care nu știe prea multe despre fotbal, el ste doar proprietarul clubului”.

În acest sezon, Santa Clara ocupă un surprinzător loc 2 în campionatul Portugaliei, după Benfica, însă au trecut doar trei etape. Liderul campionatului are 9 puncte, în timp ce Santa Clara a acumulat 7 puncte.

Citește și

Transferul #3 la PSD: președintele Sindicatului Național al Polițiștilor! Când se anunță, oficial

No Comments Yet

Comments are closed