Reghecampf rupe tăcerea. Dan Alexa e implicat: ”Regret” Video

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în plin scandal de divorț cu Ana Maria Prodan. Antrenorul Craiovei explică de ce a luat decizia de a divorța de agentul de jucători.

”În primul rând ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu. Analizează-te pe tine. Ia vezi, ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu?

Nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest, nimic”, a început discursul Reghecampf.

Reghecampf spune că scandalul cu Alexa a fost motivul: ”Am suferit rău de tot”

”Pe mine scandalul cu Alexa clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Am suferit din dragoste, sincer. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da. Rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Ana Maria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas pe care îl are, Richard Mille, am dat 100.000 de euro. Mie dacă îmi spunea: vreau geantă Hermes de 75.000 de euro de crocodil, îi luam”, a declarat antrenorul Craiovei.

Reghecampf rupe tăcerea: ”Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan”

Reghecampf mai susține că Ana Maria Prodan nu a fost cea care l-a întreținut, ci invers și o acuză pe soția sa că îl implică pe Bebeto în acest scandal.

”Ea poate să spună ce vrea ea, dar n-are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama? Păi era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau șeicul de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Și am și facturile.

Eu dacă îți arat trei emailuri numai pe care le-am primit astăzi, cred că am 2000 de mailuri de la Ana Maria.

Am auzit-o de multe ori, o să-i pun numele lui Bebe Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând? Eu am luat-o Dumitrescu că a fost căsătorită. E plină de răutate, de ură, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze lui Bebe”, a mai acuzat antrenorul.

Reghecampf își dorește ca Ana Maria să-și găsească cât mai repede pe altcineva și să fie fericită pentru a înceta odată acest scandal.

”Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că n-are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Sunt foarte fericit, o iubesc pe Corina, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit ca și Ana Maria să aibă parte de același lucru. Aș fi cel mai fericit om din lume să-și găsească pe cineva. Probabil atunci s-ar mai potoli”, a declarat Laurențiu Reghecampf la podcastul lui Măruță.

Citește și:

Top 10 obiective turistice Vrancea