Reghe, veste extraordinară de ziua lui: ”1 + 1 = 4”

Corina Caciuc a transmis o veste importantă în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani. Și Anamaria Prodan, fosta lui soție, i-a dedicat o imagine fostului soț.

Laurențiu Reghecampf a decis să rezilieze unilateral contractul cu Universitatea Craiova pentru a dat curs unei oferte pe care a primit-o de la Al-Tai, prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul a împlinit astăzi 48 de ani și a primit o urare deosebită.

Al doilea copil al cuplului

Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului, a postat pe Instagram o imagine cu un tort special: „La mulți ani, dragostea mea. 1+1=4”. Corina a dezvăluit astfel că cei doi vor deveni din nou părinți.

Partenera lui Reghe a transmis și un text pe Instagram: „La mulți ani celui mai important om din lume! Ești eroul meu și mereu vei fi, tati!”. Cei doi mai au un băiat, pe Liam, în vârstă de un an și 4 luni.

Ce i-a transmis fosta soție

„La mulți ani, Laurențiu! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes! Semnat Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a fost urarea transmisă de Anamaria Prodan. Cei doi au revenit la sentimente mai bune, după ce anul trecut au fost protagoniștii unui veritabil scandal.

În septembrie 2022, impresara l-a acuzat pe Reghe ca a înșelat-o, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public. Chiar s-a ajuns la violență fizică! Multe luni a fost liniște, n-a mai apărut nicio veste despre cei doi, iar acum Anamaria Prodan susține că a îngropat securea războiului cu antrenorul Laurențiu.

Citește și

Carmen Iohannis a cerut învoire pentru a merge cu președintele României în SUA. Cine-i ține locul