--> -->

Reghe l-a contrat pe Rotaru: ”Mă Mihai, ce vină am eu?!”

Laurențiu Reghecampf îi contrează pe Sorin Cârțu, președintele oltenilor, și pe patronul CS Universității Craiova, Mihai Rotaru, pentru declarațiile făcute de aceștia după despărțirea de antrenor.

”Mi s-a reproșat că am propus prelungirea contractului lui Mateiu. Apoi, au semnat cu el”

Mai întâi, Reghecampf l-a vizat, fără să-i pronunțe numele, pe Cârțu, cel care se declara dezamăgit de propunerea lui Reghecampf de a prelungi contractele lui Alexandru Mateiu și Marius Constantin. Până la urmă, primul a fost păstrat de olteni, în timp ce al doilea a ajuns la FC Argeș.

”Mi s-a reproșat că le-am propus să-i prelungim contractul lui Mateiu. Nu vedeam soluții să putem aduce un jucător pe poziția respectivă. Când am văzut că nu se mișcă nimic, voiam să mă asigur măcar de prezența lui Marius Constantin și Mateiu, să nu rămânem descoperiți. E bine că Mateiu a semnat un nou contract acum…”, a declarat Reghecampf la Orange Sport.

”Cu vreo 7-8 etape înainte de finalul campionatului, am avut discuții cu Laur despre a îmbunătăți lotul. Noi am vrut să le prelungim contractele lui Mateiu, Nistor, Constantin, la sugestia lui. A fost soluția comodă propusă de el. Mă așteptam să propună ceva nou, în limita bugetului nostru”, a comentat, anterior, Sorin Cârțu, președintele oltenilor.

”Ofițerul de presă nu l-a anunțat pe Rotaru de o emisiune. Ce vină am eu?”

Apoi, Reghe s-a legat de Rotaru. Finanțatorul oltenilor a precizat recent că în despărțirea de antrenor au contat și aparițiile pe care Laur, singur sau alături de cei din echipa lui de colaboratori, le-a avut în anumite emisiuni, care nu erau cu profil sportiv, printre acestea fiind cea a lui Mircea Dinescu, Poezie și delicatețuri, dar și cea a lui Adi Voicu: „Fiță cu Adiță”.

”După ce am reziliat amiabil, am avut o discuție cu patronul echipei să păstrăm decență, respect în declarații, dar se pare că anumiți oameni, care nu-și asumă niște declarații public, se mint singuri.

Pe Adiță îl consider prieten. Am făcut un interviu care n-a avut nimic de-a face cu ceea ce făcuse el până atunci. N-am avut timp să mă deplasez de la stadion și a venit să facem interviul la bază. Adiță a vorbit cu ofițerul de presă, a fost totul ok, dar ofițerul n-a trimis mail oficial către Rotaru și din cauza asta a fost demis.

Dacă eu l-am pus pe Adiță să vorbească cu cineva din club, nu m-am mai gândit că ăla nu l-a anunțat pe Mihai. Mă Mihai, ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla? Eu i-am anunțat pe cei din club și ei trebuiau să anunțe mai departe.

Aparițiile în emisiuni nu mi s-au reproșat la acel moment. Îmi pare rău că aceste lucruri apar după, eu sunt obișnuit să mi se spună atunci, la masă. Nu am discutat despre asta. Legat de emisiunea domnului Dinescu, era timpul meu liber. Mă pot duce unde vreau”.

”Nu mi-a plăcut că a fost la «Fiță cu Adiță», la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a declarat la despărțire patronul craiovenilor, Mihai Rotaru.

Citește și

Se înghesuie să-l felicite pe David Popovici: ”Noul nume în cartea de aur”