Reghe – Ana: ”Țață, hacker, știu ce făcea”

Laurențiu Reghecampf a oferit declarații tari în propria lui versiune despre divorțul de Anamaria Prodan.

A fost o premieră, în acest sens, întrucât antrenorul Universității Craiova nu mai vorbise până acum despre acest lucru.

“Este plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbeşte foarte urât, face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a reacționat tehnicianul.

Divorţul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan a ţinut capul de afiş al lumii mondene din România. Cei doi sunt la cuţite şi în ultimele luni femeia a făcut o serie de acuzaţii la adresa fostului partener.

Laurenţiu Reghecampf susţine că ar fi trebuit să divorţeze după scandalul cu Dan Alexa din vara 2019, când impresara i-a dat o palmă în public fostului fotbalist.

”S-a amânat primul termen de la Buftea pentru că avocaţii ei au avut COVID. Avem un termen în aprilie, sper să se rezolve cât mai rapid. Până la urmă este vorba doar despre un divorţ. Ţin foarte mult la Bebe (n.red Laurenţiu Reghecampf jr.) şi ştiu că suferă când aude anumite comentarii.

De asta nu am vrut să comentez ce spune Anamaria. Este problema ei. Cât de curând el va face 14 ani, creşte, iar aceste lucruri care apar în presă îi fac rău. Se fac glume, copiii sunt răutăcioşi, ştii cum e?

S-a terminat pentru că s-a terminat. Am decis să pun “stop”. În ultimii ani am avut probleme peste care am încercat să trecem. Nu s-a putut.

Când intervin momentele de ceartă, de stres, copiii înţeleg orice ceartă între părinţi. Este dificil. În ultimii patru ani am petrecut mult timp cu Luca şi Bebe, ei fiind la şcoală în Emirate”, a comentat Reghe în cadrul podcast-ului, conform Fanatik.

”Corina este enervant de sinceră. Și căpoasă”

Antrenorul a explicat care sunt originile relației cu Corina, actuala sa iubită, care îi va dărui un băiat în 2022.

”La un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct. Doar am văzut-o. Apoi am luat legătura şi am încercat să o cunosc cu adevărat. La câte discuţii sunt şi la cât vorbeşte Anamaria peste tot, e greu să se vadă realitatea. Acum doi ani am cunoscut-o. Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum încolo. Sunt foarte fericit.

Sunt şi relaxat şi asumat cu Corina. Şi fericit. Mi-am găsit liniştea. Este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. Nu a ţinut cont că sunt Reghecampf. Nu a avut nicio problemă să îşi ia o ”plasă” să plece.

Nu îmi cere nici în această secundă divorţul. Nu e adevărat ce spune Ana. I-am spus că sunt lucrurile mele şi trebuie ca eu să le rezolv. Îmi doream să nu fie implicaţi copiii.

O iubesc, o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă pentru mine. Mi-ar plăcea ca acelaşi lucru să i se întâmple şi Anamariei. Sincer. Au fost nişte discuţii pe care le-am avut cu Anamaria.

Subiectul este delicat şi nu îmi place. Nu cred că îmi face cinste acest lucru. Au fost nişte discuţii între mine şi Anamaria şi i-am spus că trebuie să înceteze cu unele ieşiri. Ea nu a vrut. A spus că ea are o carieră. I-am spus că a trecut peste o limită. Eu am spus şi s-a terminat. Nu îmi place să mă cert”, a declarat Reghe.

”Nu poți să faci asemenea țigănie”

A fost abordat și subiectul presupusei relații dintre Anamaria și Dan Alexa, pe care Prodanca nu a recunoscut-o niciodată. Dar a explicat și de ce a participat la înnoirea jurămintelor cu fosta soție, deși era implicat afectiv în altă relație.

”Nu am vorbit niciodată cu el pe tema asta. Puteam să vorbesc doar cu Anamaria pe tema asta. Nu puteam să îl sun şi să îl întreb de ce l-a lovit. Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. M-am gândit la Bebe, la familie. Dar am greşit. Indiferent de ce va face Anamaria, ea rămâne mama copilului meu. N-am cum să vorbesc urât de ea.

Am suferit în dragoste rău de tot. Dacă mă întrebi de momentul ăla, rău de tot. Nu mi-am închipuit niciodată că poate să facă aşa ceva. Tu ai vedea-o pe Andra să îi dea un pumn cuiva? Au mai fost multe comentarii legate de despărţiri.

I-am explicat Anamariei de ce ne-am înnoit jurămintele. M-am întors din Emirate şi dimineaţa erau 200 de invitaţi şi totul gata la biserică. Toţi copiii erau lângă mine în pat. Nu trebuia să fac acest lucru, dar era totul pregătit! Totul a fost pregătit. I-am spus Anei că nu este normal. Nu poţi să faci o asemenea ”ţigănie” şi să nu mă întrebi pe mine.

Ea a vrut lucrul acesta. A făcut premeditat acest lucru. Ca să mă aibă la mână dacă mâine plec. I-am spus că nu este normal ceea ce face. Că nu mai avem nimic. Vine salvarea, poliţia, pompierii. I-am spus să închidem chestia asta. M-am trezit cu trei camere de televiziune. Eu cu ea am discutat cu toate aceste lucruri. Cum ar fi să îţi arăt mesajele mele cu Anamaria?

Trebuie să îi cer voie. Sunt lucruri care ţin de mine şi de ea. M-am dus şi am greşit. Recunosc. Dar am discutat despre aceste lucruri. Şi i-am spus că nu avem cum să mergem înainte”, a susținut tehnicianul.

”Să-i tai crocodilul de pe geantă?!”

Reghe a explicat și cine a venit cu banii în familie.

“Eu am fost singurul din familie care câştiga bani. Niciodată nu i-am zis “nu” şi dacă voia să îşi cumpere geantă de crocodil. Cred că are 14 genţi. Ce să facem acum? La partaj să îi tai crocodilul de pe geantă? Ea poate să spună ce vrea. Nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câştigat câteva zeci de milioane de euro. Am avut contracte, am plătit taxe. Ea nu m-a dus nicăieri. Asta e ironia.

Şi ea datorită mie, a cunoscut mulţi fotbalişti. Să spună ea că m-a făcut antrenor. OK, m-ai pus tu antrenor la Steaua. Cu toate că nu este adevărat. Dacă eu nu aveam valoare? Jigneşte că vrea. O face intenţionat. Când spune că sunt banii lui mama… Ce, era Ionela Prodan şeicul de la Al Wahda sau de la Hilal?

Niciodată nu am avut discuţii de acest gen. Pentru Sarah şi Rebecca, în ultimii trei ani, sunt câteva sute de mii… e urât rău de tot. Eu pentru Luca nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Faci o socoteală când ajungi acasă. Nu am făcut atâtea pentru Rebecca cât am făcut pentru Luca. Le-am spus tuturor că am să fac pentru toţi când vine momentul. Sarah s-a descurcat singură. Este foarte urât să apărem cu lucrurile astea şi nu o înţeleg de ce iese cu astfel de declaraţii. Eu le am plătite de la mine din cont.

Cine l-a înscris pe Bebe la şcoală? Cine i-a plătit şcoala? Eu am fost. De multe ori nu am fost acasă ca să nu mă cert cu ea. Mă duc să îl văd un minut şi apare de nicăieri Anamaria. Parcă are un radar. Că am făcut asta, am făcut aia. Supunem copilul la un stres. Eu i-am cumpărat toate lucrurile. Pot să spun tare şi răspicat. I le cumpăram cu banii Ionelei?

Nu aveam cum să îi umblu şi să îi cer 100.000 de euro să îi cumpăr ceas lui fii-ta. N-am ce să mai vorbesc. N-am cum. Dacă îşi arăt trei mail-uri pe care le-am primit azi, fugi. Am 2000 de mail-uri de la Anamaria în ultimele 6 luni. Enorm. Dar ce scrie este inimaginabil”, a comentat Reghe.

”Bineînțeles că erau pe banii mei”

Dezvăluirile devin incredibile.

“În Emirate i-am făcut un Icloud (n.red lui Bebe). Fiind minor, trebuia să aibă mail-ul meu. La un moment dat, a spart toate plăcile, mail-ul meu, telefoanele. Am întrebat-o ce vrea să facă cu asta? Dacă stau şi le iau şi mă gândesc, zici că e regizor de film. Dacă trăia Sergiu Nicolaescu îi dădea premiu. Poţi să îţi trimiţi mail-uri. Dacă are Icloud-ul meu.

Mi-a spart contul de la bancă. A scris de la mail-ul lui Bebe către bancă. A văzut tot ce am cheltuit. E mare hacker. Nu poţi să creezi aşa ceva. Nu ştiu ce face cum face. Mă tot ameninţă. Mai mult decât a făcut ce să mai facă?”

Dacă te duci să îţi cumperi o casă, te întreabă cineva dacă vrea nevasta-ta? Îţi ia banii, trece casa pe numele tău şi gata. Daa, ea îmi făcea mie cadouri. E uşor să faci pe banii altuia. Bineînţeles că erau pe banii mei. Nu vreau să mă ating de o furculiţă din moştenire. Ionela Prodan era foarte bogată. Aşa este. Nu pot să le discut eu. Poate să vi le spună Anamaria.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult, ţinea foarte mult la bani. Îşi permitea să îşi cumpere Rolls-Royce. Era chibzuită. A investit, şi-a cumpărat case în America. A avut şi în România multe proprietăţi. Şi-a ajutat fraţii. Era o familie unită. Nu era persoana care să spună să iei contul şi să faci ce vrei. Ţinea mult la bani. Nici Anamaria nu avea acces. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu a dat nimic nimănui. Stătea pe o avere foarte mare”, a mai zis Reghe.

“M-a deranjat când a făcut poza dezbrăcată la oglindă cu genţile. Ai 45 de ani”

A detaliat și despre avere.

”Nu stau să dau un om afară din casă, să fac ţigănii. Eu chiar dacă am un singur copil cu ea, am spus că împart la toţi patru. Niciodată n-am spus că nu dau unuia sau altuia. Ce a făcut Ana este foarte urât pentru ea. Da, am fost cu o femeie. Ai fost tu cea mai corectă?

Ai făcut tu toate lucrurile bine şi eu am fost mereu… Am plecat în Emirate, am muncit, v-am întreţinut în continuare. Am făcut totul pentru ea, pentru copii, pentru nebuniile pe care le făcea în fiecare lună. Ştia lucrul ăsta. Dar nu înţeleg de ce face acum acest lucru.

Am avut o discuţie cu ea. M-a chemat preşedintele clubului la un antrenament. A postat o poză din piscină în Dubai, aproape dezbrăcată cu Burj Al Arab. M-a chemat preşedintele şi mi-a spus că Burj Al Arab este un simbol. M-a rugat să nu facă alte poze. I-am spus şi ea îmi zicea că nu are ea treabă cu preşedintele. M-a deranjat când a făcut poza dezbrăcată la oglindă cu genţile.

Ai 45 de ani. Şi fetele i-au spus: “Suferi de ceva? Faci bani pe Instagram?”. Şi Bebe i-a spus că nu e ok. Nu puteai să ieşi că erau 25 de poze, nu puteai să bagi sarmaua în gură fără poză. Dar aşa a trebuit”, a comentat Reghe.

”Toate sunt cumpărate de mine, i le câștig și le donez”

Despre divorț, lucrurile sunt simple, conform declarațiilor antrenorului.

”Mai am de muncă. Se zbate mult să nu divorţeze. Nu declară peste tot că vrea să divorţeze? Chestia cu prostituţia mi se pare jignitor, foarte urât pentru ea. Mi se pare foarte urât. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva şi nu reuşeşte. Ce treabă ai tu să discuţi cu alte persoane. Ce treabă are ea cu Corina? Nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărţit de ea. Ce putea să îmi facă Corina dacă nu mă despărţeam de ea?

Să dea un mesaj, o poză. La câte a dat ea… ce să mai. Am văzut altceva. Chestia asta că “noi suntem mari, tu eşti mic”. Am spus eu ceva urât de Anamaria?! Eu nu răspund la ce declară despre mine. Sper să nu fie un divorţ complicat.

Sunt lucruri de împărţit, dar 100% o să rezolv cu ea. Toate lucrurile sunt cumpărate de mine. Dacă mă duc la partaj, este foarte simplu. Ştiu foarte bine ce am câştigat. Tot îi dau jumătate din ce am făcut cu ea. I le câştig şi le donez.

Poate ar trebui să îmi fac poze în chiloţi. Cum adică de ce mi-am pus poza cu ecografia copilului? Pentru că sunt fericit. Chiar vreau o familie. Nu fac acest lucru ca să îi fac rău Anei. Absolut ce fac, fac pentru mine, pentru că vreau să fiu fericit. I-am spus să facă acelaşi lucru. Este plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbeşte foarte urât, face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe. Până la urmă, eu sunt tatăl lui.

Ştiu şi eu în 15 ani de zile ce făcea Anamaria. Cum să vorbesc de mama lui? Cum să spun ceva despre ea. Aş fi cel mai fericit om din lume să o văd într-o relaţie. Poate doar atunci se va potoli. O să îi spună ăla: “Păi eşti cu mine şi tot de ăla vorbeşti?””, a reacționat Reghe.

Citește și

Rafila: ”Este bine să ținem la mască”