--> -->

Reghe a ajuns din nou afară! Salariul anunțat

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o primire de gală la Nefci Baku, chiar dacă fanii echipei nu sunt impresionați de sosirea noului antrenor.

Prezentarea oficială a avut loc în direct pe canalul TV al vicecampioanei din Azerbaidjan. Tehnicianul va încasa un salariu lunar de 40.000 de euro, iar obiectivul său este câștigarea titlului.

”Nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri”

”Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV.

S-a ales cu 180.000 de euro de la Rotaru

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al celor de la Neftchi Baku. Echipa tehnicianului român a terminat pe locul 2 sezonul trecut în Azerbaidjan și va juca în preliminariile UEFA Conference League.

Marți noaptea, vicecampioana Azerbaidjanului l-a prezentat oficial pe fostul antrenor al oltenilor. Reghe a semnat un contract valabil pe doi ani cu formația din Baku.

Reghecampf a plecat din Bănie după ce s-a înțeles cu Mihai Rotaru asupra sumei de 180 de mii de euro. Atât a primit antrenorul, care avea o clauză de reziliere în valoare de 180 de mii de euro.

25 de victorii, șapte rezultate de egalitate și 12 înfrângeri a înregistrat Laurențiu Reghecampf, în cele 44 de meciuri în care a luat loc pe banca Universității Craiova.

Citește și

Se înghesuie să-l felicite pe David Popovici: ”Noul nume în cartea de aur”