--> -->

Replică dură: „Mi-a fost rușine să-i spun jucătorului”

A câștigat Cupa Africii, a jucat ani buni în prima ligă din Belgia, a ajuns și la Campionatul Mondial după ce în urmă cu un deceniu venea ca un tânăr necunoscut la un trial al lui Gigi Mulțescu la Dinamo.

Nu a contat că a participat la Campionatul Mondial din Qatar anul trecut sau chiar că este membru DDB! Dinamo nu l-a vrut, nici măcar nu l-a luat în calcule.

Collins Fai, ajuns la 31 de ani, despărțit de Al Tai la jumătatea lunii iulie, fără contract de atunci, ar fi vrut să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Are 66 meciuri și 9 assist-uri pentru ”câini”. Răspunsul a venit tranșant și dur pentru camerunez.

Liber de contract în prezent, fundașul care poate evolua atât în banda dreapta, cât și în flancul stâng, s-a interesat de posibilitatea de a reveni în România, la Dinamo, echipă despre care spune că i-a rămas în inimă.

”Un ”nu” ferm și un emoticon”

Contactați chiar de cel care l-a adus pe Fai la Dinamo, în prezent agent FIFA, africanul a fost refuzat de reprezentanții grupării, iar Cristian Hossu suține că a rămas dezamăgit de maniera în care i s-a transmis refuzul.

”Collins m-a contactat și m-a întrebat dacă pot să întreb la Dinamo, că ar vrea să revină, i-a rămas echipa în suflet. Eu am vorbit, mai departe, la Dinamo. Nu vreau să dau nume, spun atât, am contactat doi oameni din conducere și am rămas dezamăgit. Și aici nu fac referire la faptul că nu sunt interesați de Fai, poate nu au nevoie, au alte socoteli, e treaba lor, dar m-a derajat felul în care am primit răspunsul.

Un „nu” ferm și un emoticon. Preferam un răspuns mai elegant. Collins mi-a spus că este membru DDB, însă nici asta nu contează în ecuația discuției noastre, reprezintă un detaliu. Poate sunt subiectiv când spun că, poate, Dinamo ar fi avut nevoie de un jucător care anul trecut a fost la mondial. Fiecare are socoteala lui și eleganța lui. Mi-a și fost rușine să-i spun jucătorului că nu este dorit la Dinamo”, a transmis Cristian Hossu pentru ProSport.

A ajutat clubul cu bani!

”Collins Fai ne-a făcut o surpriză extraordinară astăzi printr-o donație de 5.000 de lei.

Apelul nostru trebuie să ajungă la toți cei care au jucat sau au activat vreodată la Dinamo. Și nu doar fotbaliști”, au scris pe Facebook, fanii lui Dinamo, în primăvara lui 2020, când a și devenit membru DDB.

Citește și

Denise Rifai a mărturisit: ”Nu mi-am căutat partenerii cu lupa, dacă au bani”