Rednic s-a făcut rău, după ”incidentul Steliano”: ”Ei trebuie să asculte și să execute. S-au ”născut” titulari”

Mircea Rednic pregătește meciul de mâine seară cu FCU Craiova, sperând ca Dinamo să înceapă remontada. Este un duel important pentru ”câinii roșii”, nu doar prin prisma orgoliilor.

”Craiova adevărată”, a remarcat antrenorul de 59 de ani încă din startul conferinței de presă de astăzi. De la bun început, Rednic s-a referit la situația apărută în lot, cu Steliano Filip.

”El zice că nu poate juca decât fundaș stânga. Da, mă încurca!”

”Legat de lot am ceva probleme, cu Espinosa și cu Carp. În privința lor, Carp de mâine în antrenament cu echipa, Espinosa are probleme medicale musculare de la finele săptămânii trecute. Va fi și el de la finalul săptămânii viitoare. Toți jucătorii sunt în cantonament.

Steliano vine după o accidentare, a jucat un meci, am zis ca la această partidă să nu-l folosesc. Era oricum rezervă

A fost un incident, dar nu altceva, vizavi de niște dorințe de ale lui. La fel ca A zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Da, mă încurca!

Decât să stea îmbufnat pe bancă, am luat hotărârea să stea spectator! Așa și cu Sorescu, a mai fost și Andrei Radu.

Am zis că decât să stea supărat că ei s-au născut titulari la echipă… Spre binele lui și al echipei să stea acest meci, apoi vedem”, a spus Rednic.

”Am avut dreptat și cu Sorescu”

Antrenorul nu a avut menajamente pentru Filip și ceilalți jucători.

”Sunt 32 de jucători, nu vreau să risc, ar fi o recidivă musculară

Am avut dreptate și cu Sorescu. Să mai asculte și de antrenori! Sorescu și Filip nu au arătat acele calități de 60 la sută de fundași.

Sunt antrenor, iar jucătorii trebuie să respecte deciziile antrenorului, punct! Ei trebuie să accepte și să execute. N-am nimic cu nimeni, ei trebuie să-și arate orgoliul pe teren”, a mai spus Rednic.

Citește și

Andrei Caramitru e sigur: ”Singura soluție ca opoziția să preia puterea în 2024”