Rednic recunoaște: ”Am rămas prieteni.” Cu ce îl amenință pe Prunea

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a reacționat astăzi după ce Florin Prunea l-a acuzat că el și fata lui au căpușat clubul din Ștefan cel Mare și că a vândut chiar și câinii de la Săftica.

”Am fost atacat. O să-l dau în judecată pe Prunea. Zicea că are probe, chiar îl rog să vină. Eu aveam o impresia despre Prunea, dar nu credeam că e prost. La Dinamo nu te poți c..a de foame și el vorbește de sute de mii de euro comisioane. Să vadă hârtia unde eu am renunțat la salarii. El mă face căpușă pe mine… Noi nu aveam bani să ne plătim salariile, de-aia au apelat la mine. Decât să ajungem să ne împrumutăm ca alții pe la Gigi Becali sau pe la bănci, s-a apelat la mine. Domnul Prunea să vină să probeze cu martori . E prostuț băiatul!

Legătura mea cu suporterii e bazată pe respect. Eu îi judec pe ei ce fac?! Pot eu să cumpăr suporterii lui Dinamo?! Prunea a trecut degeaba pe la Dinamo, dacă spune asta. Așa gândesc suporterii, nu poți să-i judeci tu. Acum o săptămână spuneai că suporterii au afaceri și acum îi distrugi.

Băiatul e pierdut! L-au găsit pe Prunea gură mare. Dar domnul Prunea o să plătească. El îmi face mie program. Eu n-am nicio relație cu tine, Prunea. L-am sunat pe doctorul Bătineanu să-mi spună de Eugen. Eu cu doctorul lucrat atâta timp, am rămas prieteni. Normal că m-am interesat de sănătatea lui Eugen. Neagoe chiar nu merită asta.

A spus niște cuvinte de colțul străzii la adresa mea. Nu știu ce caută băiatul ăsta să conducă Dinamo. Neagoe nu putea face minuni. S-a greșit, că ce au făcut ei e răutate. Naser, jucător de națională, renunți la el. Au renunțat la Papazoglou. Sunt invenții că el i-a spus unui jucător grec să nu vină la Dinamo. Florine, tu cât iei pe lună la Dinamo, atât a luat fiica mea în 8 luni. Cu hârtii, nu cu vrăjeli. Tu ce ai făcut, domnule Prunea? Spune-mi și mie ce ai făcut? O să plătești, Prunea!”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă