Rednic, optimist înaintea etapei cu Dinamo. Ce decizie a luat

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, a analizat partida cu FCU Craiova, scor 3-2, din etapa #14 din SuperLiga.

UTA s-a impus în Bănie și a scăpat de locurile de baraj. A urcat pe 12, cu 15 puncte, unul peste FCU Craiova. A fost prima victorie obținută de arădeni în deplasare în actuala stagiune.

Menajează titularii în Cupă pentru campionat, cu Dinamo

„Mă doare capul după acest meci. Este o victorie așteptată de toată lumea: jucători, antrenori, staff. Trebuie să rămânem modești, meciurile grele de-abia acum încep.

Voi da prilejul și altor jucători să evoleze în Cupa României (n.r. – miercuri 1 noiembrie, ora 18, cu CSU Craiova, la Oradea)”, au fost primele cuvinte ale lui Mircea Rednic după cea dintâi victorie în deplasare obținută de UTA în actuala stagiune. „Ne-am făcut din nou meciul greu, am ratat mult.

Ratările le pun pe seama egoismului, Luckassen a fost în două astfel de situații în prima repriză. Uneori nu a fost aleasă cea mai bună soluție. Am pierdut multe puncte pe mâna noastră, iar acum trebuie să recuperăm”, a încercat antrenorul roș-albilor să își păstreze jucătorii cu picioarele pe pământ.

”Toate meciurile sunt speciale”

„Toate meciurile sunt speciale, nu doar cel următor (n.r. – cu Dinamo). Ar fi păcat să nu legăm meciul de azi cu o nouă victorie, dar până atunci ne interesează și Cupa României ”, a prefațat Puriul meciurile arădenilor din săptămâna următoare.

Citește și

George Simion l-a luat în colimator pe Cristian Tudor Popescu: ”Tu ai aplaudat și minerii”