--> -->

Rednic nu i-a uitat pe Negoiță și Borcea. Cum i-a caracterizat

Mircea Rednic a semnat de curând cu arabii de la Al Faisaly și i-a adus în cantonamentul de vară în România, în București, în baza unde joacă echipa Carmen București. El a vorbit despre ofertele pe care le-a avut în ultima perioadă și i-a caracterizat pe foștii săi patroni din România, Ionuț Negoiță și Cristi Borcea.

”N-am avut oferte din România, nu m-a căutat nimeni. Sunt invenții ca să-l mai înjure pe Rednic suporterii. Sunt dinamovist și o să mor dinamovist. Am respect pentru acel club mare, dar niciodată nu o să ajung la Steaua. Pentru mine FCSB este Steaua și în niciun caz nu voi antrena. Gigi Becali știe asta. Eu îl apreciez, el mă apreciază, dar asta este.

Mi-aș dori pentru Dinamo un patron ca Gigi Becali. Care să investească și care să aducă jucători cu calități. Pentru că tot ce a adus el sunt jucători care au demonstrat. Patronul de la Dinamo este cum a fost de la început și cum așa o să rămână: un patron care își dorește foarte puțin.

Nu știu dacă au ar avea nevoie Dinamo de un patron cu e Borcea. Ar avea nevoie de un Abramovic, alți oameni, care sunt conștienți că atunci când investești poți să și câștigi. Altfel, așa la ciupeală…nu faci mare lucru. Din moment ce îți propui ca obiectiv clasarea în play-off…Dinamo înseamnă performanță. Eu sunt un pic dezamăgit. Cine te poate judeca? Îi dădea vreo șansă cineva Astrei să ia campionatul?”, a declarat Mircea Rednic pentru Pro X.