Rednic l-a dat în judecată pe Prunea, i-a cerut 700.000 de euro! S-au împroșcat cu noroi, verdictul Tribunalului București

Dinamo i-a învrăjbit pe Mircea Rednic și Florin Prunea, care au avut un război crâncen în vara lui 2019. S-a ajuns la proces. Mircea și Luana Rednic l-a acționat în judecată pe fostul portar și a cerut daune morale în valoare de 700.000 de euro.

Aflat în Bosnia, unde a participat la meciul dintre Bosnia U21 și Belgia U21 (3-2) din postura de observator UEFA, fostul președinte al lui Dinamo a primit vestea ”victoriei” din partea avocaților săi. ”Documentele pe care le-am depus la instanță au fost zdrobitoare. Avocații s-au ocupat, azi am primit și eu vestea. El m-a dat în judecată. El cu fiica lui. Îmi cereau 700.000 de euro, mi se pare. Cam așa. Era clar că instanța va respinge pentru că probele au fost zdrobitoare. Am avut dreptate cu tot ce am spus”, a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.

”Respinge acțiunea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de la comunicare, apel care se va depune sub sancțiunea nulității la tribunal”, se arată pe portarul.just.ro, site-ul Ministerului Justiției.

Florin Prunea a lansat încă un atac dur la adresa lui Mircea Rednic anul trecut, când Dinamo trecea printr-o perioadă foarte grea. “Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!

Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum”, au fost acuzaţiile de o mare gravitate aduse de Prunea.

”Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranșe.

Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu. Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? Nu, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul”, a spus Rednic la Digi Sport Matinal.

Citește și

Monica Macovei îi tăvălește pe politicieni, nu a scăpat nici Klaus Iohannis! Cere demiterea lui Raed Arafat: ”Investigați DSU”

No Comments Yet

Comments are closed