Rednic își cere banii de la Dinamo: cu ce se poate alege

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis de la Dinamo la finele lunii decembrie, lăsând echipa pe penultimul loc, dar nu are de gând să renunțe la ce i se cuvine.

S-a înscris la masa credală

Conform playsport.ro, Mircea Rednic, care a fost demis unilateral la sfârșitul lunii decembrie, a formulat la adresa sediului administratorului judiciar, RTZ & Partners o cerere prin care se solicită determinarea existenței și stabilirea cuantumului creanțelor deținute împotriva debitoarei Dinamo 1948 SA.

Astfel, Mircea Rednic s-a înscris la masa credală a societății aflate în faliment, pentru a-și recupera 11.097 de euro, adică salariile pe lunile noiembrie (integral) și decembrie (parțial).

În contractul lui Mircea Rednic exista o clauză prin care antrenorul ar fi putut obține compensații în echivalentul a patru salarii dacă va fi dat afară, iar dacă va pleca de unul singur, va plăti el această sumă. Adică aproximativ 32.000 de euro.

Va deschide și proces?!

Cum cererea a fost depusă după deschiderea procedurii de insolvență, prin raportare la dispozițiile art. 102 alin. (6) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, Dinamo este obligată să-i plătească această sumă, de 11.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă Mircea Rednic va deschide un nou proces fostului său club și dacă va cere să i se plătească și cei 32.000 de euro, din contract.

Citește și

Scandal din cauza amicalului de la Madrid: ”Mureșan, un mincinos”