Rednic încă poate furniza surprize: titular surpriză cu Mioveni! Plus alte două surprize

CS Mioveni – FC Dinamo începe la ora 17:30, iar Mircea Rednic a transmis că este un meci foarte important pentru echipa sa, întrucât sunt două echipe ce se luptă momentan pentru evitarea retrogradării.

Dinamo, fără punct ”afară”!

Două victorii (1-0 cu FC U Craiova 1948, 1-0 cu Gaz Metan), trei remize şi patru înfrângeri este palmaresul înregistrat de argeşeni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, Dinamo este singura formaţie din campionatul curent fără punct scos din meciurile jucate în deplasare.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, de trei ori s-a impus Dinamo, un joc a fost câştigat de CS Mioveni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Întâia confruntare din campionat a avut loc pe 18 august 2007, Dinamo – Dacia Mioveni 1-1, goluri înscrise de Ionel Dănciulescu, respectiv Mariko Daouda.

Antrenorii Alexandru Pelici şi Mircea Rednic s-au mai întâlnit o singură dată pe prima scenă, în sezonul 2003/2004, FC U Craiova – Apulum Alba Iulia 0-0.

Șansă uriașă pentru Țîră

Cea mai mare surpriză este titularizarea lui Țîră! Totodată, este o presiune uriașă pe acest fotbalist, care riscă, la rândul său, să se despartă de roș-albi în această iarnă.

Cătălin a marcat un gol în 6 meciuri pentru Dinamo, nu a mai jucat de aproape o lună în tricoul ”câinilor”!

Echipele de start

Mioveni: Ducan – Balaur, Garutti, Scarlatache – Oancea, Burnea, Panait, Dumitru – Blănaru, Buziuc, Rusu

Dinamo: Iliev – Radu, Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu, Raută, Carp – Sorescu, Țîră, Torje

Citește și

Ciolacu îl atacă pe Cioloș: ”Cum stăteai cu morala când te gudurai pe trepte la Kiseleff să fii premier?!”