--> -->

Rednic înaintea meciului direct: ”Dinamo e echipa mea de suflet”

UTA a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, în Cupa României, iar Mircea Rednic a fost foarte supărat pentru rezultat, înaintea etapei de luni seară, cu Dinamo, la Oradea.

Ce l-a enervat pe Rednic: ”Iar o fază fixă”

Mircea Rednic a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de UTA în duelul cu Universitatea Craiova, scor 0-1: „O înfrângere, cu un gol venit din corner, iar o fază fixă.

Discutăm, vorbim, dar suntem surprinși mereu când trebuie să marcăm. Trebuia să fac unele schimbări, pentru că sunt unii jucători care au jucat mai puțini.

Aici trebuia să îmi demonstreze că merită să mă bazez pe ei și în viitor. Au fost foarte multe mingi pierdute, le-am dat ocazia să aibă situații la poarta noastră. Noi n-am contat în prima repriză”.

„Craiova adevărată e a lui Mititelu!”

Mircea Rednic a continuat și a avut o ironie pentru Universitatea Craiova, spunând că abia așteaptă să joace din nou în campionat și că „adevărata Craiova” este de fapt echipa lui Adrian Mititelu.

„În a doua repriză a fost mai bine, dar nu a fost suficient. Craiova adevărată este a lui Mititelu, ei s-au înființat acum câțiva ani. Dar îi așteptăm aici cu mare drag, în campionat.

Urmează meciul cu Dinamo, vom juca să câștigăm, nu că nu am făcut-o astăzi, dar astăzi am schimbat mai mult. Cei care au intrat n-au prea avut minute în ultimele două meciuri”, a continuat Mircea Rednic.

Ce a spus despre Dinamo

„Meciul cu Dinamo e un meci foarte important. E echipa mea de suflet, dar eu sunt antrenorul echipei UTA și ne dorim foarte mult să câștigăm cele trei puncte.

Le mulțumim celor din Oradea pentru că încearcă să ne facă toate condițiile aici, dar e altceva când jucăm acasă la Arad meciurile. Sper ca la meciul cu Dinamo să fie stadionul plin”, a mai spus antrenorul arădenilor.

Citește și

Drumul la fel de frumos ca Transfăgărășanul: de-abia a fost deschis!