--> -->

Rednic îl distruge pe Iliev și anunță alte despărțiri: ”Nu-ți poți bate joc”

Mircea Rednic era ca o fiară rănită în prelungirile partidei pe care Dinamo a pierdut-o la Mioveni, scor 1-2.

Rednic a anunțat noi disponibilizări! Și Iliev a intrat în colimatorul tehnicianului, dar și Țîră, care nu a știut să profite de această șansă de astăzi. Plus Nunic, care oricum nu a arătat că ar merita să continue.

”Greșeli de copii”

”Sunt supărat, n-ai voie, n-ai voie! Iliev și meciul trecut, la experiența lui, nu ai cum să ieși din poartă. Nu faci greșeli d-astea, de copii! Să-ți bați joc de munca unei echipe…

A fost un meci agresiv, cu multe dueluri, dar să pierzi după minutul 90, să nu te concentrezi 5 minute, la o fază fixă, în care aveam și superioritate și talie ca jucători… Greșeli individuale, hai să n-o dăm pe antrenor! Ce căuta el acolo pe 6 metri. Se repetă greșeala din meciul cu Chindia.

Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi?! Am și schimbat, dar n-am multe soluții. S-a depus mult efort, oboseală.

La experiența pe care o am în echipă să ai 1-0 în minutul 90 și să faci greșeli de genul ăsta… Noi am pierdut, nu că Mioveniul… Nu mă interesează ce fac echipele de lângă noi. Nu se poate, un pic de concentrare să nu ai?! Și la jucători cu experiență.

Fanii au dreptate, au dreptate. Au venit până aici, au susținut echipa. Sunt foarte supărat și eu, nu ai voie să faci greșeala asta. Trebuia să jucăm liniștit. Trebuie să reușim, că jucăm cu Farul, cu Barcelona, sunt 3 puncte în jos și trebuie să le câștigăm.

Ce va urma

Acum, veneam după victoria cu Chindia, am dus-o până în minutul 90. L-am băgat și pe Rici, cu talie, portarul trebuia să stea unde trebuie.

Le-am dat șanse tuturor, absolut tuturor. Unul dintre jucătorii aduși de mine și-a reziliat. Toți trebuie să arate că merită să rămână. Și Țîră, și alții… O să plece cei care nu au demonstrat că poate să rămână la Dinamo! Dacă tu nu ai putut în 45 de minute să demonstrezi…

Deian? Mă tot întrebați de telenovela asta, dacă el va avea ofertă, va pleca, depinde de club”, a declarat Rednic imediat după finalul partidei.

Citește și

Ciolacu îl atacă pe Cioloș: ”Cum stăteai cu morala când te gudurai pe trepte la Kiseleff să fii premier?!”