--> -->

Rednic gata de a reveni în România, în Liga 1

Chindia Târgoviște este singura echipă din Superligă care încă nu a câștigat niciun meci în acest sezon, nu se regăsește absolut deloc după sezoanele petrecute cu Emil Săndoi.

Mihalcea, pa!

Antrenorul Adrian Mihalcea a anunțat că va pleca de la echipă, imediat după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 0-1, la Mediaș.

Conform surselor PlaySport, Mircea Rednic este în acest moment principalul favorit pentru a-i lua locul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște.

Liber de contract din decembrie 2021, după despărțirea de Dinamo, când a fost dat afară de Iuliu Mureșan, ”Puriul” a purtat deja o discuție cu conducerea echipei dâmbovițene și se pare că ar fi ajuns și la un acord. Mai ales că în Belgia are porțile închise, momentan.

Deja a inspectat baza de pregătire

El chiar a făcut o vizită la baza de pregătire de la Aninoasa, pentru a se familiariza cu posibila viitoarea echipă, în eventualitatea în care va semna în cele din urmă un contract cu formația din Târgoviște. Rednic este pregătit să preia Chindia, iar acest lucru se va întâmpla, dacă nu va interveni ceva neprevăzut în următoarele zile.

Rednic este unul dintre tehnicienii pe care Dinamo i-a avut în sezonul în care a retrogradat, alături de Dario Bonetti, Sorin Colceag, Flavius Stoican și Dusan Uhrin. Totodată, este antrenorul ce-a a dus ultimul titlu de campion în Ștefan cel Mare în 2007.

Citește și

Dan Negru: ”Să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului”