Rednic, finanțator al lui Dinamo: unde-i duce pe jucători. ”Propriile ambiții”

Mircea Rednic a ajuns să fie și unul dintre finanțatorii echipei, în condițiile în care bugetul formației este limitat și nu poate depăși niște borne, având în vedere că Dinamo este în insolvență.

Cantonament special înaintea ”derby-ului suferinței”

Tehnicianul chiar a declarat deunăzi că „deplasarea viitoare o plăteşte tot Rednic pentru că nu aveam bani”. E vorba despre deplasarea la Giurgiu, pentru meciul cu Academica Clinceni, de etapa viitoare.

Din informațiile noastre, antrenorul a decis ca formația să stea la Domeniul Greaca, în apropiere de Giurgiu, pentru a avea prospețime și, probabil, idei bune în perspectiva ”derby-ului suferinței” cu ilfovenii. Ce-a ajuns și Dinamo…

DDB plus Badea

„Mircea a decis ca pentru jocul cu Clinceni să cazeze echipa aproape de Giurgiu, o noapte. Clubul nu-și permite să facă această cheltuială.

De la București la Giurgiu sunt 65 de kilometri, iar distanța poate fi parcursă într-o oră. În situația noastră, se poate merge în ziua meciului la Giurgiu”, susțin oameni apropiați grupării din Ștefan cel Mare, conform unei știri GSP.ro.

„Nu sunt probleme financiare la club. Rednic își plătește din buzunar propriile lui ambiții. Jucătorii sunt cu salariile la zi. DDB a virat zilele trecute 75.000 de euro, o parte importantă, Nicolae Badea a dat 40.000 de euro, iar Iuhasz tot cam atât”, susțin aceleași surse.

Joi, zi importantă

O altă zi importantă este joi când cei nevaccinați vor fi supuși testării Covid, înaintea cantonamentului dinaintea partidei cu Clinceni.

Până atunci echipa are liber azi și mâine, de luni începând pregătirea meciului cu ultima clasată.

Citește și

Cum se păzește Gigi Becali de virus: ”Eu asta le dau jucătorilor și sunt armăsari. Fac și gargară cu țuică”