--> -->

Rednic, dezlănțuit: ”Toți sunt sensibili”. De ce nu-l vrea pe Patrick Petre: ”Dănciulescu, Niculescu?”

Mircea Rednic nu și-a pierdut speranța, chiar dacă Dinamo a intrat din nou în vrie după eșecul de la Mioveni.

Antrenorul de 59 de ani nu i-a menajat pe fotbaliștii cu experiență și a explicat de ce Iliev și-a încheiat aventura la Dinamo.

”Nu trebuie să faci crize, ci să-ți asumi”

”Ai mei fac crize după ce ies eu din vestiar sau în vestiar, nu pe teren! Nu trebuie să faci crize în minutul 90. Am pierdut 7 puncte după minutul 90. E vorba de responsabilitate, de grup, de unitate, ”hai, mă băieți, să tragem!”

Tu când faci greșeala pe care o faci, apoi te fofilezi… Și nu e că nu știe română, că știe!

Eu când am vorbit cu el că a făcut crize, de ce-o fi făcut, de ficat… Nu există crize! Trebuie să faci crize din cauza evoluției tale! Nu vreau să zic că a fost doar vina lui, dar am avut 1-0 până în minutul 90, s-a jucat pe contre, pe ocazii. Trebuie să-ți asumi, nu trebuie să fii așa sensibil, toți suntem sensibili.

De ce grupul meu și băieții mei care au luptat la meciul ăsta trebuie să fie aliniați 30 de minute într-o parcare?! Hai să ne asumăm. Mai ales la jucătorii cu experiență, mai ales la cei străini. Și cu băiatul ăsta s-au făcut sacrificii financiare”, a explicat Mircea Rednic la conferința de presă de azi.

Ce a zis de Patrick Petre

”Dănciulescu nu! Niculescu nu! Propune și tu pe altcineva. Patrick Petre? Păi nu a fost aici?! E un jucător care nu s-a impus la echipa lui. Are calități, dar ca el mai am jucători cu calități, care nu și le-au expus, au nevoie de timp. Noi ne căutăm”, a mai comentat Rednic, atunci când a fost întrebat dacă Patrick Petre ar putea reveni în Ștefan cel Mare.

Citește și

Mircea Dinescu vrea să vândă puloverul cu care a fost la Revoluţie: ”Să câştig”