--> -->

Rednic spune că și-a protejat jucătorii în fața fanilor: ”Cea mai bună soluție”

Dinamo încheie 2021, oficial, luni seară, de la ora 20:30, contra Farului pe teren propriu. Un meci important pentru ambele echipe, gazdele căutând să obțină măcar un punct, în perspectiva salvării de la retrogradare, formația lui Hagi pentru a continua să mai spere la play-off.

Ar fi bun un punct

Mircea Rednic, care a antrenat gruparea de la malul mării în sezonul precedent, știe că este un meci extrem de greu. S-ar mulțumi și cu un punct.

”Trebuie să faci un meci bun ca să iei măcar un punct. Eu tapez pe ideea că ultima impresie contează. Am pierdut din cauza noastră la Mioveni. Nu joc eu cu Gică Hagi, altfel nu știu dacă aveam șanse așa mari. Deși am jucat și eu împotriva unor jucători la fel de mari ca Hagi. Nu este un meci special pentru mine, este unul important pentru echipa mea”, a reacționat antrenorul din Ștefan cel Mare.

Rednic s-a referit și la ”episodul Sorescu” de la Mioveni, când jucătorul a fost dezbrăcat de tricou de către un suporter prezent la meci, apoi și la situația de pe autostradă, în drumul spre Capitală, când elevii săi au fost băgați în ședință de către fanii furioși.

”Sunt și fanii la limită”

”Situația lui Sorescu… Eram așa de nervos de nu mai vedeam nimic. Se mai întâmplă! Voi vă axați doar pe incidentul ăsta, dar hai să vedem că toți suporterii au participat în momentele grele. Și DDB, și PCH, și Peluza Sud, toți, eu nu fac diferențieri, toți sunt suporterii noștri. Și s-au adunat peste 2.5 milioane de euro. Sunt și ei la limită.

Nu mi-am expus jucătorii, din contră, i-am protejat. Am fost opriți pe autostradă, pe câmp, le-am zis să ne întâlnim la primul PECO și vorbim. Am coborât eu, dar ei vrut să vorbească cu jucătorii.

Am anunțat organele de ordine. Am luat soluția cea mai bună. Au fost 10-15 minute în care suporterii au stat de vorbă cu jucătorii, fără incidente, fără injuraturi”, a povestit tehnicianul.

Citește și

Mircea Dinescu vrea să vândă puloverul cu care a fost la Revoluţie: ”Să câştig”